Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτά είναι τα γραφεία της Google!

Αυτά είναι τα γραφεία της Google!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πού εργάζονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι πίσω από το όνομα “Google”; Πώς είναι τα γραφεία μιας εταιρείας-κολοσσού; Δεν έχεις παρά να δεις τις φωτογραφίες!

Όπως και στην περίπτωση των κεντρικών γραφείων του Facebook έτσι και τα γραφεία της Google είναι ανθρωποκεντρικά. Ο συνολικός σχεδιασμός έγινε με στόχο να πετύχει την μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα των υπαλλήλων μέσα σε ένα λειτουργικό περιβάλλον. Είναι επίσης γνωστό ότι η Google παρέχει στους εργαζομένους της ποικιλία υγιεινών γευμάτων και σνακς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Τα γραφεία της Google στεγάζονται σε ένα campus στην Καλιφόρνια που ονομάζεται Googleplex και διαθέτει ακόμα και γήπεδο τένις καθώς και δύο πισίνες για τους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι είχαν λόγο στο σχεδιασμό των γραφείων της Google όπως αυτός ο χαλαρωτικός χώρος της καφετέριας που προσφέρει χυμούς, αναψυκτικά και πρωινό.

Οι καλύτερες ιδέες προκύπτουν όταν είμαστε χαλαροί και αυτό πιστεύουν στη Google γι’ αυτό υπάρχουν  άνετες γωνιές όπου οι υπάλληλοι μπορούν να μαζευτούν για brainstorming ή για ένα παραγωγικό διάλειμμα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε