Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτά είναι τα παλάτια των star του Χόλυγουντ!

Δες τις πολυτελείς κατοικίες των αγαπημένων σου σταρ!

Είναι διάσημοι, ωραίοι και με λεφτά. Τελικά πέρα από τον βήχα και τον έρωτα δεν κρύβονται ούτε τα εκατομμύρια και οι εν λόγω σταρ διαθέτουν πάρα πολλά… τόσα ώστε να μπορούν μένουν σε σπίτια που εμείς ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις τα υπερπολυτελή σπίτια που έχουν οι διάσημοι, της ξένης showbiz.

Ο George Clooney κατάφερε να χτίσει το σπίτι των ονείρων του. Η γοητεία του συγκεκριμένου ηθοποιού έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να γίνει το πρόσωπο πολλών διαφημίσεων, να κάνει πάρα πολλά εξώφυλλα σε αντρικά και γυναικεία περιοδικά, αλλά και να παίξει σε πάρα πολλές επιτυχημένες ταινίες. Μετά από πολύ κόπο… κατάφερε να αποκτήσει τη βίλα που πάντα ονειρευόταν στην Ιταλία.

Το σπίτι της δικής μας, Jennifer Aniston κοστίζει 20 εκατ.δολάρια και είναι 10.000 τμ. Η λαμπερή ηθοποιός ζει σε ένα πολύ άνετο σπίτι με πισίνα και όλες τις πολυτέλειες.

Η φωλίτσα του ζεύγους Brangelina κοστίζει 1.7 εκατ.δολάρια. Οι δυο τους, βέβαια, έχουν και έξι παιδιά όσο να πεις…θέλουν και αυτά το χώρο τους!

H Jennifer Lopez και ο Marc Anthony έχουν ένα παλάτι αξίας 10 εκατ. δολάρια. Το συγκεκριμένο παλατάκι έχει δώδεκα μπάνιο, ένα γήπεδο τέννις  και ένα στούντιο για να ηχογραφεί η JLo τα τραγούδια της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε