Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αυτή η γυναίκα ζυγίζει 340 κιλά! και ετοιμάζεται να παντρευτεί ένα σεφ!

Είναι η πιο υπέρβαρη γυναίκαι του κόσμου και …συνεχίζει…

Η Susanne Eman έβαλε στόχο να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο και μάλλον τα κατάφερε. Η Susanne που είναι μητέρα δυο παιδιών, ζυγίζει 340 κιλά και συνεχίζει… Aφού θέλει να αγγίξει τα 730 κιλά.

Μάλιστα η 33 χρόνη εκτός από υπέρβαρη είναι και πολύ ερωτευμένη, και σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς με τον εκλεκτό τη καρδιά της, τον σεφ Parker Clack. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι…

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ζήσει στο σπίτι της Susanne μαζί με τα παιδιά της. Ο Parker δεν σταματάει να φτιάχνει τις σπεσιαλιτέ του και η αγαπημένη του να δοκιμάζει και να απολαμβάνει. Άλλωστε ο Parker είναι ο τέλειος σύζυγος για εκείνη αφού εκτός από το μαγείρεμα την βοηθάει και στις δουλειές του σπιτιού.

“Λατρεύω το φαγητό και ο Parker αγαπά το μαγείρεμα, είμαστε το τέλειο ζευγάρι. Ακόμη επιθυμώ να είμαι η πιο παχουλή γυναίκα στον κόσμο και ο Parker δεν έχει κανένα πρόβλημα” δήλωσε η Susanne τονίζοντας ότι αυτό που την έριξε στην αγκαλιά του συντρόφου της ήταν οι μαγειρικές του ικανότητες.

Από την πλευρά ο ερωτευμένος σεφ υποστηρίζει ότι είναι λάτρης των παχουλών γυναικών. Και θα συνεχίσει να υποστηρίζει την σύντροφό του που θέλει να παχύνει ακόμη.

Διάβασε στο TLIFE τι πιστεύει αυτή η γυναίκα για τα κιλά της και δες φωτογραφίες με τον σεφ αρραβωνιστικό της που την λατρεύει!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε