Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι δέκα πιο sexy άντρες του 2011! Δες φωτογραφίες

Καλή…διασκέδαση!

Τα αγαπημένα αστέρια του Χόλιγουντ και όχι μόνο, που πρωταγωνίστησαν σε κινηματογραφίες ταινίες, περιοδικά, αλλά και στις αφίσες των δωματίων πολλών κοριτσιών κατάφεραν να μονοπωλήσουν και φέτος το γυναικείο κοινό. Ποιο είναι, όμως, το Top10 των πιο σέξυ αντρών της περασμένης χρονιάς.

 

Σύμφωνα με έρευνα του αγγλικού περιοδικού “Glamour” οι δέκα πιο sexy άντρες της χρονιάς που φεύγει είναι η εξής:

 

Robert Pattinson


 

Ένας από του πιο ωραίους και sexy ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του βαμπίρ στο Twilight. Η ταινία είχε τεράστια απήχηση στο κοινό, το ίδιο και ο εκκεντρικός “Έντουαρτ” που υποδύθηκε ο Pattinson και τον έκανε να αποκτήσει αμέτρητες θαυμάστριες.

 

Taylor Lauther


 

Από τους πιο σέξυ άντρες δεν μπορεί να λείπει και ο αντίζηλος του Robert Pattinson στο Twilight. Ο λόγος για τον Taylor Lauther που μάγεψε τον γυναικείο κοινό με τη σέξυ εμφάνισή του και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του. Σε ηλικία μόλις 16 χρόνων έπαιξε στην πρώτη ταινία του Twilight και έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Johnny Depp


 

Μια από τις πιο ξεχωριστές αντρικές παρουσίες στο Χόλιγουντ είναι αυτή του Johnny Depp. Κερδίζοντας από τους πρώτους κιόλας ρόλους του, τον τίτλο του ζεν πρεμιέρ ο Depp μετρά πλήθος από θαυμάστριες. Από το ρόλο του “Ψαλιδοχέρη” μέχρι τον Jack Sparow στους “Πειρατές της Καραϊβικής”, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καλύτερες κριτικές.

 

Ο ίδιος είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι με την Vanessa Paradis και έχει αποκτήσει δυο παιδιά την Lily-Rose Melody και τον Jack.

 

Δες ολόκληρη τη λίστα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε