Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε το “τρομερό παιδί” της μόδας

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του.

Ο 40χρονος “Χούλιγκαν της μόδας”, όπως ήταν γνωστός ο ΜακΚουίν στις διεθνείς πασαρέλες, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο το πρωί της Πέμπτης και σύμφωνα με αναφορές είχε κρεμαστεί.

Αμέσως έφτασαν στο σπίτι τραυματιοφορείς που διαπίστωσαν τον θάνατο του Βρετανού σχεδιαστή και η αστυνομία δηλώνει ότι δεν χειρίζεται την υπόθεση ως “ύποπτη”, δηλαδή δεν κάνει έρευνα για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τους Times, ο ΜακΚουίν θρηνούσε τον χαμό της μητέρας του, που πέθανε στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ είχε πει σε φίλους του στο Twitter ότι δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου της.

Ο θάνατος του έρχεται τρία χρόνια μετά την αυτοκτονία της γυναίκας που τον ανέδειξε και στενής του φίλης, Ιζαμπέλα Μπλόου που ήπιε φυτοφάρμακο.

Εκπρόσωπος του ΜακΚουίν μετά την είδηση του θανάτου του είπε: “Ο κύριος ΜακΚουίν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σήμερα το πρωί. Είμαστε συγκλονισμένοι και ελπίζουμε να κατανοήσετε ότι από σεβασμό στην οικογένεια του και τους συναδέλφους του δεν θα κάνουμε καμία άλλη ανακοίνωση”.

  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε