Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

BAFTA 2013: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά και οι μεγάλοι νικητές! Φωτογραφίες

BAFTA 2013: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά και οι μεγάλοι νικητές! Φωτογραφίες

Ben Afflect, Daniel Day Lewis και Anne Hathaway ξεχώρισαν λίγο πριν την απονομή των Oscars…

Λίγο πριν την μεγάλη απονομή των Oscars οι Ben Afflect, Daniel Day Lewis και Anne Hathaway ξεχώρισαν στη μοναδική βραδιά που έγινε στο Λονδίνο και την απονομή των BAFTA Awards 2013.

 

Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, έξυπνες ατάκες και μια ακόμη βραδιά με πολύ glamorous στοιχεία πραγματοποιήθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο Ben Affleck ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, καθώς η ταινία του “Argo”, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, ενώ ο ίδιος πήρε σπίτι και το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας θέτοντας σε δεύτερη μοίρα το μεγάλο φαβορί “Lincoln” του Steven Spielberg.

 

Η ταινία «Argo», νίκησε το «Les Miserables», το «Life Of Pi» και το «Zero Dark Thirty» στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας, ενώ ο Affleck επικράτησε των Quentin Tarantino (Django Unchained), Ang Lee (Life Of Pi), Kathryn Bigelow (Zero Dark Thirty) και Michael Haneke ( Amour), στην κατηγορία για το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

 

Ο Daniel Day Lewis κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Lincoln”, και η Emmanuelle Riva το αντίστοιχο βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την εξαιρετική ερμηνεία της στην ταινία “Amour”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε