Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

BEST DRESSED! Tι φόρεσαν οι επώνυμες κυρίες την εβδομάδα που μας πέρασε;

Για ακόμη μία εβδομάδα οι celebrities μαγνήτισαν τα flash με τις στιλιστικές τους επιλογές! Δες τι φόρεσαν…

Οι celebrities κι αυτή την εβδομάδα περπάτησαν ουκ ολίγα κόκκινα χαλιά και πήγαν σε πολλά και διαφορετικά party και events. Φαντάσου το άγχος του “τι να φορέσω απόψε” όταν ξέρεις πως όχι μόνο έχεις να πας κάπου επίσημα αλλά θα απαθανατίσουν και θα μεγενθύνουν την όποια ατέλειά σου!

Οι επιλογές στο ντύσιμό τους άλλοτε καλές, άλλοτε εντυπωσιακά μοδάτες κι άλλοτε απλά απογοητευτικές -αν και το αδιάφορες νομίζω είναι χειρότερο για την ψυχολογία μιας γυναίκας. Σε κάθε τους εμφάνιση πάντως φρόντισαν να κάνουν τις πιο λαμπερές στιλιστικές επιλογές. Διεθνείς ή όχι, οι επώνυμες κυρίες ξεχωρίζουν και κάθε εβδομάδα το TLIFE σου παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες.

Κάθησε αναπαυτικά και δες τις πιο κομψές, μοδάτες, εκθαμβωτικές επιλογές!

Η Νicole Richie, που παλαιότερα πρέπει να ομολογήσω πως οι στιλιστικές της επιλογές είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δεν απογοήτευσε αφού επέλεξε για την βραδιά, maxi μαύρο φόρεμα Οsman, με δερμάτινες λεπτομέρειες στο μπούστο και ένα κομμάτι της κοιλιάς έξω. H Freida Pinto με πολύ πιο κοριτσίστικη διάθεση, φόρεσε ένα cocktail dress του οίκου Chanel και το συνδύασε με Roger Vivier ankle boots. Παρόμοια διάθεση φαίνεται πως είχε και η μούσα της Chanel Emma Watson με φόρεμα από τούλι, Elie Saab και ασημένια πέδιλα Jimmy Choo.

Διάβασε όλο το άρθρο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε