Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Bloom για την Ελλάδα: “Ότι κακό κι αν γίνεται μην ξεχνάτε ότι ζείτε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου”

Διάβασε τη συνέντευξη που έδωσε…

O γνωστός Άγγλος ηθοποιός Orlando Bloom, που υποδύεται για πρώτη φορά τον κακό στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στην ταινία ”Οι τρεις σωματοφύλακες”, σε συνέντευξη που έδωσε στo Πρώτο Θέμα, μίλησε για τη σύζυγό του και διάσημο μοντέλο Μiranda Kerr, τον γιο τους, που ήρθε στον κόσμο στις αρχές του έτους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα και να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες.

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του η πατρότητα

”Είμαι ο ίδιος αλλά είμαι μπαμπάς. Στεναχωριέμαι φρικτά όταν πρέπει να φύγω για γυρίσματα σε κάποιο μακρινό μέρος. Δεν μπορώ να μείνω λεπτό μακριά από το μωρό και την Miranda. Δεν μπορούσα ποτέ πριν να φανταστώ ότι θα είχα τέτοια εξάρτηση από έναν άνθρωπο. Στην οθόνη του κινητού έχω τη φωτογραφία του μικρού και τη φιλάω στα διαλείμματα των γυρισμάτων, είμαι ένας χαζομπαμπάς. Επίσης, παίρνω πολλά δώρα στο μωρό, που μέχρι στιγμής δεν αντιλαμβάνεται τι ακριβώς είναι και δεν δίνει σημασία. Σνομπάρει όμως, τα αρκουδάκια… (γέλια)”.

Για την Ελλάδα

”Έχω έρθει στην Ελλάδα πριν από μερικά καλοκαίρια. Με καπέλο και μαγιό πολύ λίγοι άνθρωποι με κατάλαβαν. Λατρεύω την Ελλάδα, είναι από τους ωραιότερους προορισμούς που έχω επισκεφθεί ποτέ. Απίθανο μέρος, ωραία κουζίνα, όσο για τις ελληνικές παραλίες δεν έχω λόγια… Εμείς οι Άγγλοι έχουμε εμμονή με τις διακοπές στην Ελλάδα. Αλήθεια, πώς είναι τα πράγματα στη χώρα σας; Υποθέτω πολύ άσχημα… Ξέρετε στις ειδήσεις η Ελλάδα είναι πρώτο θέμα.”

Διαβάστε στο TLIFE το μήνυμα που δίνει στους Έλληνες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε