Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Bόλτα στο αρχοντικό της οικογένειας Hilton! Tι δηλώνει η μητέρα της Paris;

Δες φωτογραφίες!

Όλοι γνωρίζαμε ότι η Πάρις Χίλτον είναι διάσημη και πλούσια, αλλά αυτή τη φορά μάθαμε πολλά περισσότερα που δεν γνωρίζαμε. Όπως διαβάσαμε στο ”Hello”, η οικογένεια Χίλτον είναι πάρα πολύ δεμένη, κρατάει τις παραδόσεις, ο ένας ενδιαφέρεται να μάθει πώς πέρασε τη μέρα του ο άλλος και στις μεταξύ τους συζητήσεις ο ένας αποκαλεί τον άλλο ”αγάπη μου”.

Πώς πήρε όμως την απόφαση η οικοδέσποινα, Κάθι Χίλτον να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στον φωτογραφικό φακό; Η ίδια αναφέρει: ”Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος πρότεινε φωτογραφήσεις στην Paris σε αυτό το σπίτι, αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι που με ενθουσίαζε! Αυτή τη φορά σκέφτηκα ”Είμαι έτοιμη να το κάνω”. Από την αρχή μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα. Για την ακρίβεια γοητεύτηκα με τη σκέψη να φωτογραφηθώ με την οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που ανοίγουμε το σπίτι μας και χαίρομαι πολύ. Αισθάνομαι ευγνώμων που δεν έσπασε κάτι κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Τα αγόρια μου, ο Μπέιρον, 21, και ο Κόνραντ, 17, δεν συμμετείχαν και πολύ ενεργά – είναι αρκετά ντροπαλοί.”

Η σχέση της με την Paris…

”Είμαι πολύ αυστηρή, ειδικά με την Πάρις. Μπορεί τις περισσότερες φορές να μην θέλει ν’ ακούσει την άποψή μας, όμως συνήθως καταλαβαίνει ποιο είναι το σωστό. Στην ουσία η Πάρις είναι αγοροκόριτσο. Εδώ που τα λέμε, όλοι πιστεύαμαε ότι θα γίνει κτηνίατρος. Ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη κλήση στη μόδα. Όλα άρχισαν όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Εγκλιματίστηκε σχετικά αργά… Η Πάρις είναι γλυκιά και τρυφερή. Αν πιέσω την Νίκι να κάνει κάτι, θα το κάνει όπως και να’ χει. Είναι πιο δυνατός χαρακτήρας. Αλλά η Πάρις είναι και φέρεται σαν παιδί… Είναι εργασιομανής και τελειομανής! Μα τι λέω; Πάντα αναζητά κάτι παραπάνω από την τελειότητα…”

Η Κάθι και ο Ρικ Χίλτον…

”Στην αρχή ζούσαμε σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα, του οποίου το μπάνιο είχε τις διαστάσεις μιας πολυθρόνας. Δεν είχαμε καμία βοήθεια από τις οικογένειές μας και χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Δεν το σκεπτόμασταν όμως, τότε, γιατί πραγματικά μάς άρεσε η δουλειά. Νιώθαμε ολοκληρωμένοι. Τα φτιάξαμε όλα μαζί, μόνοι μας! Και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό! …Δεν είναι μόνο ένας υπέροχος πατέρας και ένας θαυμάσιος σύντροφος, αλλά κι ένα ξεχωριστό άτομο.”

Δες φωτογραφίες του σπιτιού στο tlife.gr!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε