Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Boost your Metabolism! H δίαιτα που κάνει θραύση στην Αμερική και “σπιντάρει” το μεταβολισμό σου

Boost your Metabolism! H δίαιτα που κάνει θραύση στην Αμερική και “σπιντάρει” το μεταβολισμό σου

Delivery, επεξεργασμένα τρόφιμα και πολλά έτοιμα φαγητά! Μήπως αυτός είναι ο λόγος που ο μεταβολισμός σου δεν λειτουργεί σωστά; Κάνε τη δίαιτα της Jillian Michaels…

Delivery, επεξεργασμένα τρόφιμα και πολλά έτοιμα φαγητά! Μήπως αυτός είναι ο λόγος που ο μεταβολισμός σου δεν λειτουργεί σωστά; Η Jillian Michaels, διάσημη personal trainer από την Αμερική, το πιστεύει ακράδαντα! Ό, τι δηλαδή αυτή είναι η ρίζα του κακού που δεν σου επιτρέπει να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου. Έτσι δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής για να ρυθμίσεις τις ορμόνες σου, να αισθανθείς καλύτερα και να χάσεις βάρος.

Μάθε τι ακριβώς περιλαμβάνει η δίαιτα “Boost Your Metabolism” που κάνει θραύση στις ΗΠΑ! Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής της, απόβαλε κάθε τι τοξικό από το σώμα σου, “πυροδότησε” τον μεταβολισμό σου και χάσε κιλά.

Το “σκληρό” κορίτσι της τηλεόρασης

Η Jillian Michaels είναι γνωστή από το πιο διάσημο show στον πλανήτη που σχετίζεται με την απώλεια βάρους, το “The Biggest Loser Show”! Η απαιτητική γυμνάστρια πιστεύει πως για να έχεις αποτέλεσμα, εκτός από τη γυμναστική, πρέπει να έχεις ρυθμίσει τη διατροφή σου και φυσικά να “επιδιορθώσεις” τον μεταβολισμό σου. Κι αυτό γίνεται μόνο φροντίζοντας το ορμονικό σου σύστημα. “Η λάθος διατροφικές συνήθειες, το στρες και τα γεμάτα τοξίνες τρόφιμα κακοποιούν το ενδοκρινολογικό μας σύστημα και την ισορροπία των ορμονών, με αποτέλεσμα το αδυνάτισμα να καθίσταται σχεδόν αδύνατο” επισημαίνει η Michaels.

Σύμφωνα πάντα με την διάσημη τηλε-personal το πρόγραμμα αυτό όχι μόνο σε βοηθά να χάσεις κιλά, καίγοντας λίπος, αλλά μειώνει και τον κίνδυνο παθήσεων σχετικών με την καρδιά, το διαβήτη και τον καρκίνο.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε