Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Όταν το αγαπημένο σου super market επιμένει ελληνικά…

Όταν το αγαπημένο σου super market επιμένει ελληνικά…

Ο επιμένων ελληνικά… Δεν είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως τα προϊόντα που ψωνίζεις στο super market είναι εκτός από φρέσκα και ελληνικής προέλευσης;

Ο επιμένων ελληνικά… Δεν είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως τα προϊόντα που ψωνίζεις στο super market είναι εκτός από φρέσκα και ελληνικής καταγωγής; Η Carrefour “οργώνει” όλη την Ελλάδα προς αναζήτηση ποιοτικών, ντόπιων προϊόντων για το δικό σου σπίτι!

Με την Carrefour Μένουμε Ελλάδα…
Ειδικότερα, η Carrefour Μαρινόπουλος ξεκινάει μια διαδρομή στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας τα προϊόντα και την ποιότητα του κάθε τόπου και προσκαλώντας τους Έλληνες να καινοτομήσουν σε μια εποχή που έχει ανάγκη τις νέες ιδέες. Με αυτή τη δράση, η εταιρία επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξής στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία ήδη κυριαρχούν στα ράφια της.

Το νέο πρόγραμμα φιλοδοξεί να αναδείξει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης για να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα του τόπου μας σε τιμές Carrefour Μαρινόπουλος.

Διαγωνισμός καινοτομίας…
Συγχρόνως, η Carrefour Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα, διοργανώνοντας έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά επαναστατικά προϊόντα σε όλη τη χώρα και δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος για έξι μήνες. Ο διαγωνισμός θα ταξιδέψει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, αναζητώντας τις καλύτερες ιδέες σε περιοχές που φημίζονται για τις τοπικά προϊόντα τους και δίνοντας ένα κίνητρο στους απανταχού καινοτόμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι ενέργειες εντάσσονται στην πάγια δέσμευση της Carrefour Μαρινόπουλος, του μεγαλύτερου ελληνικού λιανεμπορικού Ομίλου να προωθεί τα ελληνικά προϊόντα σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα. Όντας αμιγώς ελληνική εταιρία, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται ήδη με περίπου 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων μας προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

«Eπιθυμούμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές ώστε να επιλέγουν τα ελληνικά προϊόντα. Τα ελληνικά προϊόντα είναι για μας κάτι περισσότερο από πολύτιμα. Έχουν μέσα τη γεύση και το άρωμα της ελληνικής γης. Το μεράκι και τον κόπο των Ελλήνων παραγωγών που κόντρα στις αντιξοότητες κάνουν τη δουλειά τους με αφοσίωση και αγάπη» τόνισε ο κ. Jerome Loubere Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour Μαρινόπουλος.

Πρώτος σταθμός – Σέρρες
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αυτής, η εταιρεία βρέθηκε στην Βόρεια Ελλάδα! Η Carrefour Μαρινόπουλος διαθέτει στις Σέρρες 1 υπερμάρκετ Carrefour, 3 σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, 3 καταστήματα ευκολίας Carrefour Express και 6 καταστήματα franchise υπό την επωνυμία Carrefour Express.

Στα παραπάνω καταστήματα απασχολούνται συνολικά 215 άνθρωποι.
Η Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται με 8 ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς της περιοχής. Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα η Carrefour Μαρινόπουλος διανέμει 120 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 25 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε