Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Celebrities Fashion: Οι 10 πιο ισχυρές σειρές ρούχων με την υπογραφή των σταρ!

Celebrities Fashion: Οι 10 πιο ισχυρές σειρές ρούχων με την υπογραφή των σταρ!

Oλοένα και πληθαίνουν οι σειρές των σταρ με ρούχα και αξεσουάρ! Ποιές ειναι όμως οι δέκα ισχυρότερες στον κόσμο;

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι επώνυμη, να έχεις επιτυχία, o κόσμος να σε αγαπάει, τα κοριτσάκια να παθιάζονται με το στιλ σου, οι γυναίκες κάθε ηλικίας να θέλουν να βλέπουν τι φοράς και οι άνθρωποι από το χώρο της μόδας να μην σου προτείνουν να λανσάρεις τη δική σου σειρά ρούχων, αξεσουάρ, make up, έστω ενός αρώματος.

Οι συγκεκριμένες απόπειρες άλλοτε είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία όπως τα αρώματα με την υπογραφή των Jennifer Lopez και Sarah Jessica Parker κι άλλοτε απέτυχαν αποφεύγοντας οποιασδήποτε ταύτιση με το συγκεκριμένο προιόν όπως τα extension μαλλιών της Paris Hilton (γιατί να θέλεις να τα βάλεις στο κεφάλι σου) αλλά και το άρωμα της Britney Spears. Aυτό που είναι όμως σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον σου πάντα το τραβάει ο επώνυμος που βάζει την υπογραφή του είτε αυτή η επιρροή είναι θετική είτε αρνητική. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δεν είναι και λίγοι εκείνοι που έχουν μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας μετατρέποντας τα ονόματά τους σε μεγάλα fashion labels όπως αυτό της Victoria Beckham. Kαι σε ρωτώ εγώ: θα φανταζόσουν ποτέ πως για το show του Kanye West θα πήγαιναν στο Παρίσι οι σημαντικότεροι άνθρωποι της μόδας;

Το TLIFE λοιπόν σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να σου συγκεντρώσει τις 10 ισχυρότερες σειρές ρούχων με την υπογραφή των αγαπημένων μας celebrities.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε