Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Celebrities: Οι πιο καλοντυμένες της εβδομάδας που μας πέρασε!

Τις είδαμε όλες και σου παρουσιάζουμε αυτές που αξίζει να παρατηρήσεις το ντύσιμό τους. Με λίγα λόγια, εκείνες που σεβάστηκαν τους κανόνες της αισθητικής.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι κι αυτή οι επώνυμες κυρίες κυκλοφόρησαν στους δρόμους, παραβρέθηκαν σε μεγάλα events όπως η Ηaute Couture μόδα στο Παρίσι, και δεν έπαψαν λεπτό με τις στιλιστικές τους επιλογές να απασχολούν τα διεθνή μέσα. Το ίδιο συνέβη όμως και στην χώρα μας όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πολλές κυρίες με τις στιλιστικές τους επιλογές να μας αρέσουν πολύ! Εσένα;

To ΤLIFE σου συγκεντρώνει αυτές που ξεχώρισε, σου αναλύει τι φόρεσαν και θέλει να μάθει ποιά σου άρεσε εσένα περισσότερο!

Η πάντα chic Αngelina Jolie επέλεξε φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και δαντέλα του οίκου Michael Kors ενώ ο φάκελος που κρατάει είναι Jimmy Choo. H Cameron Diaz πέρασε την εβδομάδα της στο Παρίσι όπου βρέθηκε σε όλα τα shows υψηλής ραπτικής και με μαύρο mini φόρεμα, ankle boots και παλτό Versace απόλαυσε το catwalk. Την αμέσως επόμενη ημέρα η Diane Kruger με φόρεμα και μπότες Chanel είδε το show στο Grand Palais στο Παρίσι.

Η Drew Barrymore με μακρύ φόρεμα Ports 1961 και γόβες σε nude απόχρωση Salvatore Ferragamo. H Kate Beckinsale με φόρεμα pencil σε βαθύ κόκκινο, Michael Kors και η Κate Bosworth με φόρεμα cocktail με διαφάνεια του οίκου Valentino.

Δες όλες τις εμφανίσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε