Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Celebrity Skin: Τι θα παρουσιάσει φέτος το avant garde σχεδιαστικό δίδυμο;

Celebrity Skin: Τι θα παρουσιάσει φέτος το avant garde σχεδιαστικό δίδυμο;

H Athens Xclusive Designers Week ξεκινά το Σάββατο και φυσικά μιλήσαμε με το σχεδιαστικό δίδυμο που κερδίσει τις εντυπώσεις.

O Δημήτρης Στρέπκος και η Ελένη Μπαρλά είναι το σχεδιαστικό δίδυμο πίσω από το brand Celebrity Skin. Ο Δημήτρης που αν τον γνωρίσεις δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Είναι σχεδόν πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός και μοιάζει να μην σταματάει ποτέ να έχει φρέσκες γεμάτες μόδα ιδέες. Το ίδιο και η Ελένη. Γλυκιά, στιλάτη και πάντα με κάτι δημιουργικό στο μυαλό της. 

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο show σε έναν μεγάλο πια fashion θεσμό που έχουμε στη χώρα μας -την Athens Xclusive Designers Week που ξεκινάει το Σάββατο 20 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου- επικοινώνησα μαζί του με σκοπό να μάθω όλα όσα ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ερχόμενη Δευτέρα. Τα ρούχα Celebrity Skin είναι αρκετά avant garde με τις διαφάνειες να μοιάζουν με ιστό αράχνης και τις glam – goth κεντημένες λεπτομέρειες να σε μαγνητίζουν. Aλλά αυτό που πάντα σε εξιτάρει είναι η επιλογή επώνυμων και καταξιωμένων στο χώρο τους ανθρώπων που περπατάνε στο catwalk. Στόχος; Να επικοινωνήσουν ακριβώς το όραμα των Celebrity Skin.

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά και πάρε μία μικρή Celebrity Skin γεύση για το τι πρόκειται να γίνει αλλά και τι προτείνουν για το φετινό χειμώνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε