Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Christine Lagarde: Η σικ πολιτικός που βάζει πλώρη για το ΔΝΤ!

Μάθε τα πάντα για την Γαλλίδα Υπουργό Οικονομικών που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο ΔΝΤ…

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της οικονομικής και πολιτικής σκηνής της Ευρώπης και μια από τις επικρατέστερες για τη θέση του Στρος Καν στο ΔΝΤ. Ο λόγος για την σικ πολιτικό της Γαλλιάς Christine Lagarde. 

 

Η κυρία Christine Lagarde είναι μια από τις πιο κομψες πολιτικούς της Γαλλίας που ξεχωρίζει για το στυλ και τη φινέτσα της. Είναι πάντα καλοντυμένη, έχει κάνει κλασσικές σπουδές και της αρέσει να γυμνάζεται. Το 2006 βρέθηκε σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ανάμεσα στις 30 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου και σήμερα είναι η επικρατέστερη υποψήφια για τη θέση του Στρος Καν. Είναι έξυπνη, επιτυχημένη, ετοιμόλογη και γυναίκα! Όλα τα στοιχεία για να καταφέρει να επικρατήσει ανάμεσα στους υπόλοιπους άνδρες διαδόχους της θέσης του Γάλλου πολιτικού.

 

Χωρισμένη μητέρα με δυο παιδιά τον Pierre-Henri και τον Thomas Lagarde, η 55χρονη πολιτικός φαίνεται πως βρήκε τη συντροφικότητα που αποζητούσε στο πρόσωπο του Xavier Giocanti. Οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί αλλά είναι μαζί από το 2006 και στηρίζουν σε όλα, ο ένας τον άλλον.

Βόλτες με τον συντροφό της στους δρόμους του Παρισιού!

Διάβασε στο TLIFΕ όλο το ρεπορτάζ και μάθε τα πάντα για την ισχυρή κυρία που βάζει υποψηφιότητα για το ΔΝΤ

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε