Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Δ. Αλεξανδρής στο TLIFE: “Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τον γιο και την κόρη μου”

Ο ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά του, την ταινία όπου συμμετέχει και τα τηλεοπτικά δρώμενα!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός, Δημήτρης Αλεξανδρής, στο TLIFE μίλησε για την ταινία στην οποία συμμετέχει, ”Το πέταγμα του κύκνου”  η οποία χαρακτηρίζεται από ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον σενάριο.

”Είναι η ιστορία  τριών φίλων, που γνωρίζονται στο Πολυτεχνείο και βιώνουν όλοι μαζί τις ημέρες του ’73. Παίρνουν ενεργώς μέρος στα γεγονότα και ουσιαστικά, η ιστορία επικεντρώνεται στην δυνατή φιλία που τους δένει και πόσο αντέχει αυτή, όταν ο νόμος φέρνει τον ένα απένατι στον άλλο. Μπλέκονται πολλά συμφέροντα, διαχωρίζονται η ηθική και η αξία που είχαν αυτοί οι άνθρωποι πριν καταξιωθούν και μετά”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής και τόνισε ότι τα γυρίσματα εκτός από ενδιαφέροντα, είχαν και πολλή πλάκα για τον ίδιο, αφού ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκε με ξένους ηθοποιούς.

Και συνέχισε λέγοντας: ”Όταν σου προτείνει ένας σκηνοθέτης όπως είναι ο κύριος Τζίμας, ο οποίος έχει κάνει ταινίες που έχουν στιγματίσει ολόκληρες γενιές, να συμμετέχεις στην καινούργια του ταινία, συμφωνείς δεν συμφωνείς καλλιτεχνικά με το προϊόν, είναι πάρα πολύ τιμητικό να πάρεις μέρος σε αυτή, όσο μικρός ή μεγάλος είναι ο ρόλος. Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι δέχτηκαν και όλοι οι Έλληνες ηθοποιοί”.

Αυτήν την περίοδο όπως είπε, ασχολείται κυρίως με την 4χρονη κόρη του και τον 7χρονο γιο του, διαβάζει και παίζει μαζί τους, ίσως όμως, τον δούμε σύντομα και στο θέατρο. Σχετικά με την επιθυμία των ομοφυλοφίλων να υιοθετούν παιδιά, ο ίδιος είπε ότι σημασία δεν έχει, τι επιλογές κάνεις στην ερωτική σου ζωή, γιατί αυτό δεν είναι κριτήριο που μπορεί να σε κάνει ανίκανο γονιό, αλλά πόση αγάπη και στοργή μπορείς να δώσεις στο παιδί.

Πρώτη του επαφή με την τηλεόραση ήταν στη σειρά ”Λόγω τιμής”, αλλά η πρώτη επαφή με την κάμερα, γενικότερα, ήταν στην ταινία ”Άσπρο Κόκκινο”, λιγό μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή. Έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις να θυμάται από τότε, ήταν τόσο ενθουσιασμένος στα πρώτα του βήματα, που χαριτολογώντας ανέφερε ότι, το Hollywood του φαινόταν μικρό τότε. Κυρίως όμως, του ‘χει μείνει ότι στο τέλος των γυρισμάτων της σειράς, ύστερα από 10 ώρες πρόβας, δεν πήγαινε κανένας να ξεκουραστεί, αλλά έβγαιναν έξω και διασκέδαζαν όλοι μαζί. Μάλιστα, σε ένα γύρισμα που είχε γίνει στο Καρναβάλι της Πάτρας, ο κόσμος τους πλησίαζε για αυτόγραφα, αλλά εκείνοι δεν είχαν. Τότε μερικοί από τους θαυμαστές τους έδιναν χαρτονομίσματα για να υπογράψουν, κάτι που ο ηθοποιός δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Όσον αφορά στα ”Εγκλήματα”, δήλωσε πολύ τυχερός που συμμετείχε, αφού τον πρώτο χρόνο της σειράς ήταν και φαν της.

Διάβασε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε