Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δ. Γιαννέτος: “Η Μ.Χρουσαλά είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση”

Ο πολύ καλός φίλος της Μαριέττας μίλησε στο TLIFE για την ψυχολογική της κατάσταση αλλά και γιατί δεν βρέθηκε στο γάμο της Φαίης Σκορδά.

Μετά τα δημοσιεύματα για το πάρτυ στο θωρηκτό Αβέρωφ, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα μία μέρα έκανε και εισαγωγή σε ιδιωτικό νοσοκομείο αφού δεν αισθανόταν καθόλου καλά.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος διέψευσε ότι η Μαριέττα έχει ξαναπάει σε νοσοκομείο, όπως έγραφαν διάφορα blogs και συμπλήρωσε: “Είναι τρομερά στενοχωρημένη μετά από όσα έγιναν και από την έκταση που πήρε το θέμα.  Η Μαριέττα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.”

“Χρεώθηκε κάτι που ουσιαστικά δεν προκάλεσε η ίδια. Δεν ήταν ούτε καν δικό της το κάλεσμα. Τα παιδιά και πριν δύο χρόνια είχαν κάνει το ίδιο πάρτυ με dj και μοντέλα αλλά δεν είχε συζητηθεί τίποτα. Η ευθύνη ήταν καθαρά αυτών που δώσανε την άδεια.”

Όσο για την απουσιά της από το γάμο της Φαίης

“Μετά από όσα έγιναν η Μαριέττα δεν ήθελε να εμφανιστεί στο γάμο της Φαίης Σκορδά και να γίνει το… επίκεντρο. Εκείνη η μέρα ήταν της Φαίης και δεν ήθελε να σχοληθούν όλοι με τη Μαριέττα. Σε καμία περίπτωση δεν θύμωσε που η Φαίη έπαιζε στην εκπομπή της το θέμα με το θωρηκτό. Καταλαβαίνει ότι δεν εξαρτάται μόνο από εκείνη.”

Διαβάστε επίσης: Κάλεσε την αστυνομία για να διώξει τους δημοσιογράφους ο Πατίτσας!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε