Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη: Ο μαιευτήρας και ο νονός της νεογέννητης κόρης της μιλούν στο TLIFE!

Διάβασε όλες τις ευχές που έχουν στείλει οι celebrities στη Δέσποινα μέχρι τώρα!

Λίγo μετά τις δέκα το πρωί η γλυκειά παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη και ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας, Βαγγέλης Ταρασιάδης, υποδέχτηκαν την κορούλα τους! Η μικρή τους πριγκίπισσα, που ζυγίζει 3 κιλά και 530 γραμμάρια έχει πάρει τα μυαλά των γονιών της, που δεν την αφήνουν λεπτό από τα μάτια τους!

Τo Tlife επικοινώνησε με τον μαιευτήρα της μαμάς Δέσποινας, Κοσμά Βρυώνη, ο οποίος μας δήλωσε: ”Η Δέσποινα έγινε μητέρα στις 10.35, ενός πανέμορφου κοριτσιού με βάρος 3.530. Έγινε καισαρική τομή και όλα πήγαν πολύ καλά στο χειρουργείο. Οι γονείς είναι πανευτυχείς και ενθουσιασμένοι μ’ αυτό το γλυκύτατο κοριτσάκι, το οποίο έχει πάρει χαρακτηριστικά και των δύο. Έχει πάρει τα γονίδια και των δύο, είναι πολύ όμορφο! Το μωρό αυτή τη στιγμή είναι στο δωμάτιό της, που βρίσκεται στον 6ο όροφο του μαιευτηρίου και κοιμάται. Πρώτα ο Θεός, η Δέσποινα θα βγει την Κυριακή από το μαιευτήριο. Προς το παρόν έχουν έρθει οι δικοί τους άνθρωποι, οι συγγενείς. Όλοι τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!”.


Τι μας δήλωσε όμως, ο νονός της μικρής, Μάνος Μαγιάτης; ”Είμαι στο δωμάτιο, κοιμάται το μωρό γι’ αυτό μιλάω σιγά. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! Η Δέσποινα δεν σηκώνει το τηλέφωνό της τώρα γιατί είναι από καισαρική και καταλαβαίνετε… Είναι πάρα πολύ χαρούμενη κι έχει πολύ καλή διάθεση. Η κόρη ήσυχη, δεν κλαίει καθόλου. Πριν από λίγο ήπιε το πρώτο της γαλατάκι, την θήλασε. Μοιάζει και στους δύο για την ώρα, αλλά είναι νωρίς ακόμα…

Η Δέσποινα είναι πολύ πολύ καλά, δεν το περιμέναμε κατευθείαν μετά την καισαρική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά. Από το πρωί ήρθαν συγγενείς και δικοί της και του Βαγγέλη. Ο μπαμπάς είναι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος… που θα επικρατήσει γυναικοκρατία στο σπίτι! (γέλια) Με τη Δέσποινα έχουμε μια φιλία που μετρά σχεδόν 9 χρόνια, αδελφική φιλία και θέλαμε οπωσδήποτε, με κάποιο τρόπο να συγγενέψουμε! Είτε τους πάντρευα, είτε βάφτιζα το παιδί και τελικά θα γίνει το δεύτερο. Εύχομαι σ’ εκείνη και τον Βαγγέλη να είναι καλά, να ζήσει η μικρή και να την χαίρονται, να το δουν το μωρό όπως επιθυμούν και… με το καλό το δεύτερο! (γέλια)”.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε