Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη: «Ποιος ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα και ο Βαγγέλης χώρισαν;»

Δ. Καμπούρη: «Ποιος ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα και ο Βαγγέλης χώρισαν;»

Η παρουσιάστρια, λίγες μέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον πατέρα του παιδιού της, Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο MTV, η Δέσποινα Καμπούρη. Η γλυκιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, λίγες μέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον πατέρα του παιδιού της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, απαντάει σε όλους εκείνους που την κατηγόρησαν ότι δημοσιοποιεί μόνο τις ευχάριστες στιγμές της προσωπικής της ζωής και μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και ενός δεύτερου παιδιού. Τι την ενοχλεί όμως, σε έναν άντρα; Και πώς μπορεί, όπως λέει η ίδια, ο υπέρμετρος εγωισμός να καταστρέψει μια σχέση; Η εξομολόγηση της Δέσποινας στον Γιώργο αναμένεται να προκαλέσει απανωτά tweets και retweets!

«Ποιος ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα και ο Βαγγέλης χώρισαν;»

“Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου, αλλά έχω αποφασίσει να μην ξαναμιλήσω για αυτό όσο ξενέρωτο κι αν φαίνεται. Υπήρξαν δημοσιογράφοι σε πάνελ που έλεγαν ότι όταν ήμουν ερωτευμένη ή έγκυος το έλεγα παντού, όταν χώρισα που ήμουν στεναχωρημένη γιατί δεν το είπα… Ότι δηλαδή είχα υποχρέωση να μιλήσω για θέματα που δεν αφορούσαν κανένα. Οτι επειδή μιλησα για την εγκυμοσύνη μου θα πρέπει να μιλήσω για όλα. Είναι αστείο επιχείρημα! Ένιωσα βαρετά! Ποιον αφορά η σχέση μου; Αυτή την περίοδο που συμβαίνουν τόσα πολλά, γιατί να ζούμε στον μικρόκοσμό μας; Γιατί να νομίζουμε πως ό,τι συμβαίνει σε μας αφορά όλο τον κόσμο; Ποιος είπε ότι η κυρία Κική, η κυρία Μαρία που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα ενδιαφέρεται αν η Δέσποινα και ο Βαγγέλης χώρισαν; Ποια είναι η Δέσποινα; Ποιος είναι ο Βαγγέλης;”

«Θα ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί»

“Το πιο ωραίο πράγμα είναι να έρχεται ένα παιδί μετά από έναν μεγάλο έρωτα. Δεν ήταν καθόλου απρογραμμάτιστα, ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση και προέκυψε ένα παιδάκι. Τώρα δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί, πιο μετά θα ήθελα, κι εγώ είμαι μοναχοκόρη και έχω νιώσει την έλλειψη. Κάποιοι άνθρωποι παντρεύονται για να κάνουν οικογένεια, εγώ την έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Όσο για έναν γάμο, δεν ξέρω. Όμως αυτό δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι, να τα δώσουν όλα για έναν έρωτα;”

Για την επιλόχεια κατάθλιψη… Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε