Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη : Σκέφτεται να γίνει και δεύτερη φορά μαμά; Τι λέει στο TLIFE για την νέα της εκπομπή;

Η νεαρή παρουσιάστρια μιλάει στο “TLife” για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, για το νέο είδος εκπομπής που παρουσιάζει, όπως επίσης και για την κόρη της, αλλά και για το αν σκέφτεται σύντομα να κάνει και δεύτερο παιδάκι !

Μέχρι πέρσι φρόντιζε να μας κρατά ενήμερους για ότι συμβαίνει στην εγχώρια σόου-μπιζ, υπηρετώντας με επιτυχία το life style ρεπορτάζ ! Φέτος; Φέτος είπε το “ναι” σε μία μεγάλη τηλεοπτική πρόκληση – μιας και με κάτι τέτοιο δεν είχε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν – και καθημερινά προσπαθεί να μας προτείνει τρόπους… “Για μια καλύτερη ζωή” ! Ο λόγος ; Ο λόγος για την Δέσποινα Καμπούρη, η οποία από την περασμένη εβδομάδα, υπηρετεί την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου, παρουσιάζοντας μία εκπομπή υγείας και ευεξίας. Με αφορμή ,λοιπόν, αυτό το νέο της ξεκίνημα, είπα να κάνω μία μικρή κουβέντα μαζί της. 

 – Βρίσκεσαι στον αέρα του ΣΚΑΙ, εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις; Εχεις μείνει ικανοποιημένη από τις πρώτες σου εκπομπές;

 – Εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη… Και για την ακρίβεια; Είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, γιατί είναι σαφέστατα πολύ καλύτερο απ ΄ότι περίμενα και φανταζόμουνα. Εχουμε καταφέρει να στήσουμε μία γρήγορη, μία χρηστική εκπομπή, που μιλά μία απόλυτα κατανοητή γλώσσα και που είμαι σίγουρη πως δίνει κάποιες όντως έξυπνες ιδέες για να γίνει η καθημερινότητά μας καλύτερη.

– Είσαι ικανοποιημένη από τις επιδόσεις σου και στους πίνακες τηλεθέασης ;

– Ναι, αν και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε κι ακόμα καλύτερα. Τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά και μπορούσε να ελπίζουμε και σε ακόμα καλύτερες τηλεοπτικές μέρες, από πλευράς τηλεθέασης.

Διάβασε στο TLIFE τι λέει για το μωράκι της και την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε