Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη: “Θα κάνουμε πολιτικό γάμο πριν γεννήσω!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και τον συντροφό της…

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι πέντε μηνών έγκυος και δηλώνει πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega, για το μωράκι που περιμένει, τον συντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη και το γάμο.

 
“Ήταν συνειδητή η απόφαση να κάνουμε παιδί με τον συντροφό μου. Δεν έτυχε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία εξομολογήθηκε πως διανύει τον πέμπτο μήνα την εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας.
 
Όσον αφορά τον συντροφό της, η ίδια δήλωσε: “Είμαστε σχεδόν δυο χρόνια μαζί. Τον γνώρισα τυχαία μέσω μιας κοινής φίλης. Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση. Δεν φανταζόμουν ότι θα είμαστε μαζί και θα κάνουμε σχέση. Μου αρέσει πολύ όμως. Είναι πολύ εντυπωσιακό παιδί ο Βαγγέλης. Είναι σοβαρός δεν μου έλεγε βλακείες και κρυάδες και μου άρεσε που ασχολείται με φουσκωτά”.
 
Στην ερώτηση, αν θεωρεί πως θα γίνει καλός πατέρας, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: “Από την αρχή μου έβγαζε ότι θα γίνει καλός μπαμπάς. Όταν τον έβλεπα με τα παιδάκια των φίλων μου, έλεγα ότι αυτός θέλω να είναι ο πατέρας των δικών μου παιδιών”.

 
Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό μένουν μαζί και νιώθουν σαν παντρεμένη, τι λέει όμως η ίδια για το ενδεχόμενο του γάμου: “Θα κάνουμε πολιτικό γάμο πριν τη γέννηση του μωρού και του χρόνου θα κάνουμε το θρησκευτικό γάμο”.
 
Για το τι άλλαξε στη ζωή της μετά την εγκυμοσύνη, η ίδια αποκάλυψε: “Νομίζω ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Η εγκυμοσύνη με έχει αλλάξει. Με κάνει καλύτερη. Μου αλλάζει όλη τη ψυχοσύνθεση” και ανέφερε για τη μέρα που έμαθε ότι περιμένειο παιδί. “Ήταν το Δεκέμβρη και ετοιμάζαμε τις εορτσατικές εκπομπές στη δουλειά. Όταν συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος έπαθα σοκ. Πρώτα τηλεφώνησα στην μαμά και μετά στον Βαγγέλη”.
 
Όσο για το φύλο του μωρού, η ίδια είπε πως περιμένει κοριτσάκι.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε