Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη: “Θαυμάζω τον Θ. Αναστασιάδη και προσπαθώ να τον μιμηθώ!”

Για την εκπομπή “Lifestyle”, που θα παρουσιάζει τη φετινή σεζόν και τον Θέμο Αναστασιάδη μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δέσποινα Καμπούρη που φέτος θα είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής “Lifestyle” στο Alter, μιλά για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, τον Θέμη Αναστασιάδη και το ξεκίνημά της.

 
Η ξανθιά παρουσιάστρια εξομολογείοται σε συνέντευξή της στο “HELLO!” ότι βρίσκεται ήδη 10 χρόνια στο χώρο και πως ο άνθρωπος που ήταν από την αρχή στο πλευρό της και την βοήθησε ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης. “Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που επέμενε να βγω στη μικρή οθόνη. Με πίεζε συνέχεια, αλλά εγώ αρνιόμουν!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Για τον Θέμο Αναστασιάδη, η ίδια αναφέρει πως τον θαυμάζει πολύ και της αρέσει να συνεργάζεται μαζί του, γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, θα συνεχίσει τη δουλειά της, στο “Πρώτο Θέμα”. “Θαυμάζω τον Θέμο Αναστασιάδη και τον αυτοσαρκασμό του και προσπαθώ να τον μιμηθώ. Είναι μεγάλο επίτευμα να μην παίρνουμε στα σοβαρά τον εαυτό μας”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά την εκπομπή “Lifestyle” που ανέλαβε για τη φετινή χρονιά, η Δέσποινα Καμπούρη υπόσχεται πως θα βάλει τα δυνατά της.
 
Τέλος, για την προσωπική της ζωή, η ίδια σημειώνει πως στο παρελθόν είχε μιλήσει για τα προσωπικά της και αυτό της είχε στοιχήσει. “Δεν θα κάνω ξανά το λάθος να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος που χαίρεται την ελευθερία του με τους ανθρώπους που αγαπά”, υπογραμμίζει.
Διαβάστε περισσότερα στο “HELLO!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε