Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη: ”θέλω ο άνδρας που θα παντρευτώ να μοιάζει στον πατέρα μου”

Η Δέσποινα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης …

Η Δέσποινα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, την αλλαγή στην καριέρα της μετά την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και αποκαλύπτει πως φαντάζεται τον άντρα που θα παντρευτεί.

Από τα παιδικά της χρόνια έχει πολλές πολλές αναμνήσεις η πιο έντονη όμως είναι… ”Η αίσθηση ελευθερίας που είχα από μικρό παιδί. Οι γονείς μου δεν έτρεχαν από πίσω. Δεν ήμουν απομονωμένη σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον. Μη χτυπήσω, μη κλάψω… δεν με καταπίεσαν ποτέ. Από μικρούλα έπαιχα βόλεϊ με τους φίλους μου σε ένα γηπεδάκι απέναντι από το σπίτι μου. Όταν σκοτείνιαζε, άκουγα το σφύριγμα του μπαμπά μου και ήξερα ότι είναι ώρα να επιστρέψω σπίτι. Ήμουν πολύ πειθαρχημένη σε αυτό. Δεν τους λαχτάρισα ποτέ”, είπε στο περιοδικό GLAM.

Για τον Θέμο Αναστασιάδη δήλωσε ότι είναι ο ”μέντορας” της. ”Τον αγαπώ πολύ και του χρωστάω. Είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Μακάρι να έχω πάντα ελεύθερη πρόσβαση στο γραφείο του για να τον συμβουλεύομαι. Είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Η Δέσποινα απαντάει για ποιο λόγο διάλεξε φέτος να κάνει το ”Lifestyle”. ”Γιατί είναι μια εκπομπή που ό,τι νούμε κι αν κάνει διατηρεί την ποιότητα των θεμάτων της, γι αυτό άλλωστε την εμπιστεύονται τα πιο μεγάλα ονόματα της showbiz, δίνοντας συνεντεύξεις και αποκλειστικά θέματα

Η γλυκειά παρουσιάστρια δήλωσε ότι δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και περιέγραψε πως θέλει τον άνδρα δίπλα της. ”Όχι αύριο το πρωί, ούτε όμως σε δέκα χρόνια από τώρα. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά, αρκεί να είμαι έτοιμη να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας οικογένειας”, είπε και συνεχίζει: ”Στον σύντροφο μου αναζητώ αγάπη, σεβασμό, επικοινωνία,ειλκρίνεια, τρυφερότητα, κατανόηση. Αυτά που θέλουν όλοι. Δεν διαφέρω σε κάτι”.

Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε ο άντρας που θα παντρευτεί να μοιάζει στον πατέρα της. ”Θαυμάζω πολύ τον μπαμπά μου. Είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος, πολύ εργατικός που έκανε πολλές θυσίες, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς για να διατηρήσει μια ενωμένη, αγαπημένη και υγιή οικογένεια που δεν της έλειψε τίποτα. Είναι υποδειγματικός σύζυγος και τρυφερός πατέρας. Μακάρι ο άντρας που θα επιλέξω για να κάνω οικογένεια να έχει κοινά στοιχεία με τον μπαμπά μου”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε