Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δ. Μοιραράκη στο TLIFE: “Παρακαλώ τον Θεό να βρεθούν και τα υπόλοιπα χαλιά!”

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο TLIFE για τις τελευταίες εξελίξεις στην κλοπή των μεταξωτών χαλιών της!

Πιο αισιόδοξη φαίνεται να είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία κατάφερε να πάρει πίσω ένα μέρος από τα μεταξωτά χαλιά που είχαν κλαπεί από το κατάστημά της στη Γλυφάδα πριν λίγες μέρες. Όπως ανέφερε η ίδια στο TLIFE η αστυνομία εντόπισε 36 από τα χαλιά που της είχαν κλέψει. 
 

Βρέθηκε το 1/3 από τα χαλιά που μου έκλεψαν μέσα από το μαγαζί μου. Η ασφάλεια τα βρήκε σ’ ένα εγκαταλελειμμένό λευκό φορτηγάκι”, λέει χαρακτηριστικά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο φορτηγό πέρασε έξω από το κατάστημα, στο οποίο δεν είχαν τοποθετηθεί ακόμη νέες τζαμαρίες και υπήρχε ασφάλεια αλλά και περιπολίες αστυνομικών. Οι ανδρες της αστυνομίας είδαν το φορτηγό, το ακολούθησαν και ζήτησαν από τους επιβαίνοντες να σταματήσουν, κάτι που δεν έκαναν ποτέ. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία οι επιβαίνοντες του φορτηγού το εγκατάλειψαν και ξέφυγαν πεζοί.
 
Μέσα στο φορτηγό υπήρχαν τα 36 ολομέταξα χαλιά που είχαν κλαπεί από το κατάστημα της Δέσποινας Μοιραράκη. Η ίδια συμπληρώνει ότι οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. “Οι έρευνες για να βρεθούν και τα υπόλοιπα χαλιά συνεχίζονται κανονικά. Μέσα από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, όλοι γνωρίζουν τα χαλιά και αυτό ελπίζουμε να εμποδίσει τους κλέφτες να τα πουλήσουν. Εγώ παρακαλώ τον Θεό να βρεθούν και τα υπόλοιπα”, δηλώνει η γνωστή επιχειρηματίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε