Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δ. Ολυμπίου: Η εξομολόγηση στην Τατιάνα για τη σχέση της με τον Μ. Χατζηγιάννη

Τι αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια;

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του Μίλα και μίλησε στην Τατιάνα για την συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα, την πορεία της στο τραγούδι και το χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 

Η Δέσποινα Ολυμπίου αύριο θα πραγματοποιήσει συναυλία μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα στο κλειστό γήπεδο της Δάφνης και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τις αποδοκιμασίες στον τραγουδιστή ανέφερε: “Ξέροντας τον Γιώργο δεν με εκπλήσσει, είναι ένας άνθρωπος που έχει στόχο, υποστηρίζει αυτά που πιστεύει και γιαυτό το λόγο είμαι και δίπλα του.”

 

Πως έγινε η πρόταση;

 

“Η πρόταση έγινε από τον Γιώργο με την πρωτοβουλία να κάνει συναυλίες ανοιχτές στο κοινό χωρίς εισιτήριο και να μπορεί όποιος θέλει να έρθει και να ακούσει τα τραγούδια και να απολαύσει μια μουσική βραδιά χωρίς να πληρώσει ειδικά αυτή την εποχή.”

Σχετικά με τις αποδοκιμασίες στο Γιώργο Νταλάρα και την επίθεση δήλωσε: “Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έγινε μια κίνηση πολύ όμορφη απέναντι στους συνανθρώπους μας. Που το κάνουμε όλοι μας και μουσικοί και τραγουδιστές με πολύ αγάπη και προς την μουσική και προς τον κόσμο. Αλλά δυστυχώς όταν είναι ελεύθερη η είσοδος και μπορεί να έρθει ο καθένας συμβαίνουν και αυτά καμία φορά. Συνήθως λίγοι μπορεί να επηρεάσουν τις πολλούς αρνητικά.”

Στην ερώτηση αν φοβάται την πιθανότητα να γίνουν επεισόδια στην αυριανή συναυλία απάντησε: “Δεν θα ήθελα να ζήσω κάτι τέτοιο, ακόμα και στη σκέψη δεν θέλω αλλά δεν φοβάμαι όχι”.

Η Δέσποινα μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι:“Όταν τελείωσα το σχολείο γνώριζα ένα Ελλαδήτη τον ερωτεύτηκα και τον ακολούθησαν στην Αθήνα. Ο έρωτας κράτησε εφτά χρόνια, είχα έρθει για δυο εβδομάδες και δυο μέρες πριν φύγω γνώρισα τον ντράμερ του Πάριου και μετά θα αποφάσιζα σοβαρά τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Ερχόμενη πάω για ακρόαση και βρίσκω δουλειά, η πρώτη μου δουλειά με τον Γιάννη Πάριο.”

 

Η ίδια εξομολογήθηκε τη γνωριμία της και τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: “Ο Μιχάλης βρέθηκε στη ζωή μου το 2003, μου έκανε μια πρόταση να μου κάνει παραγωγή και να μου γράφει τραγούδια. Εκείνη την περίοδο ο Μιχάλης ενδιαφερότανε να κάνει και παραγωγή εκτός από τα δικά του cd ήταν η πρώτη του παραγωγή σε άλλον καλλιτέχνη.”

 

Της άρεσε σαν άντρας πριν συναντηθούν;

 

“Εγώ είμαι της πορείας δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, ερωτεύομαι αργά και βαθιά και επικίνδυνα. Και μετά το πληρώνω αλλά δεν έχει σημασία χαλάλι.”

 

Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο είχε κλείσει με άλλον καλλιτέχνη συναυλίες: “Εκείνη την περίοδο είχα κλείσει να κάνω συναυλίες με τον Μίμη Πλέσσα και στην πορεία μου έκανε πρόταση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να δουλέψουμε μαζί. Αρχικά λέω όχι και η εταιρεία μου είχε φρικάρει. Κάποια στιγμή μίλησα με τον Μίμη Πλέσσα και μου είπε δεν θα σε αφήσω εγώ να μην τραγουδήσεις με τον Χατζηγιάννη τώρα είναι η ευκαιρία σου. Και συμφωνούμε με τον Μιχάλη να κάνουμε την συνεργασία.”

 

Πότε η επαγγελματική τους συνεργασία έγινε σχέση; Διάβασε στο TLIFE και δες απόσπασμα από την συνέντευξη
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε