Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δ.Ολυμπίου: “Ο Μιχάλης υπήρξε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου”

Η τραγουδίστρια μιλάει για το για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Δέσποινα Ολυμπίου επιβεβαιώνει στο κυπριακό περιοδικό “Π” ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάνη. “Έχω αναμνήσεις και κάποιες μοναδικές στιγμές που νομίζω είναι ότι πολυτιμότερο θα μπορούσε να μου χαρίσει”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

Η σχέση της με τον τραγουδοποιό μπορεί να εχει τελειώσει εδώ και καιρό, εκείνη όμως δε έχει ξαναφτιάξει την ζωή της. Σε ερώτηση αν ο Μιχάλης είναι ο ιδανικός άντρας για κείνη απαντά: “Δεν υπάρχει ιδανικός άντρας και ιδανική γυναίκα. Μπορούν να υπάρξουν όμως ιδανικοί συνδυασμοί”

Αποφεύγει να σχολιάσει όμως το πόσο κοντά φτάσανε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας κι αναφέρεται στην επαγγελματική τους πορεία. Πολλοί την κατηγόρησαν ότι η καριέρα της οφείλεται στη σχέση τους. “Αν στην πορεία εκτός της προσωπικής μας σχέσης που δημιουργήθηκε κάναμε και  επιτυχίες μαζί  με την συνεργασία μας δισκογραφικά, είναι κάτι που είμαι περήφανη και όχι κάτι για το οποίο πρέπει να απολογηθώ. Αν αυτό το χρεώθηκα παραπάνω απ’ ότι θα έπρεπε ήταν ένα τίμημα που όφειλα στον εαυτό μου και στην αξιοπρέπεια μου να αντέξω”, υποστηρίζει η Δέσποινα Ολυμπίου.

Τέλος, εξηγεί την συμβολή του τραγουδιστή στη ζωή της και την καριέρα της: “Ο Μιχάλης υπήρξε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και την προσωπική και την επαγγελματική, αλλά ήμουν και πριν  ενεργή τραγουδίστρια με σημαντικές συνεργασίες και αυτό ήταν κάτι που μου το αναγνώρισε ο ίδιος αμέσως.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε