Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Δ. Σειρηνάκης: “Το κίνητρο της Τζούλιας ήταν τα λεφτά!”

Ο παραγωγός ροζ ταινιών μιλά για την Τζούλια Αλεξανδράτου λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου ροζ dvd.

“Το κράτος θα έπρεπε να με προτρέπει να δουλεύω σωστά και να εισπράττει τους φόρους από εμένα. Τι θα καταφέρει αν με κλείσει; Θα χάσει φόρους”, δήλωσε ο παραγωγός ροζ ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης.
 

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” μίλησε για το κυνηγητό του ΣΔΟΕ, τη “μαύρη” αγορά, τη βιομηχανία πορνό ταινιών και το νέο dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου. “Ακόμη περνάω ελέγχους από την Εφορία. Καλά κάνουν και μας ελέγχουν, αλλά δεν πρέπει να ελέγχουν μόνο εμένα. Λέω ποιος είμαι, βάζω το όνομά μου και δεν κάνω κάτι παράνομο… Να κυνηγήσουν τους αλλοδαπούς μικροπωλητές και όλα αυτά που γίνονται στο ίντερνετ με την παράνομη διακίνηση ταινιών”, δήλωσε χαρακρτηριστικά.
  
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου dvd της Τζούλιας και της φωτογράφησης που έκανε στη Βούλα, για την προώθηση της ταινίας, φορώντας μόνο μια γούνα και τις κόκκινες γόβες της, ο Δημήτρης Σειρηνάκης αποκάλυψε το εξής: “Την κοπέλα απλώς την ήξερα, ένα γεια λέγαμε. Μη με ρωτάς πώς την έπεισα, γιατί ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται το μαγείρεμα. Ένα μεγάλο κίνητρο είναι τα λεφτά. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε