Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δ. Σταρόβας στο ”Μίλα”: Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση της μιας βραδιάς!

Δες βίντεο…

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός  Δημήτρης Σταρόβας -που μπορούμε αυτό το διάστημα να απολαμβάνουμε στην ”ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ” μαζί με τους Μίλτο Πασχαλίδη, Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κούτρα – φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα”.

Ο Δημήτρης Σταρόβας -με καταγωγή από την Επτάλοφο της Θεσσαλονίκης- έχει μια κορούλα 8 ετών, την Εβελίνα , την οποία μάλιστα αποκαλεί καρπουζάκι και τον έχει κάνει, από τη μέρα που γεννήθηκε, να δει τον κόσμο με διαφορετική ματιά. Στη συζήτηση που έκανε σήμερα ο Δημήτρης με την Τατιάνα, την Μαρία, τη Σοφία, τη Sunny και την Τζούλη, αποκάλυψε ότι έχει 10 χαρακτήρες -για αυτό και δεν τον βαριέσαι ποτέ- καθώς και το μεγαλύτερό του ελάττωμα, που είναι η αναβλητικότητα…

Για τη σχέση του με τον πατέρα του

”Τον έχασα σε ηλικία 4 ετών. Η απώλειά του δεν ήταν επώδυνη για μένα. Τώρα θα το βλέπει και η μητέρα μου και θα συγκινείται… Δεν γνώρισα τον πατέρα μου. Βρέθηκε με τη μητέρα μου, εκείνη έμεινε έγκυος, τρομοκρατήθηκε αυτός, έφυγε κι εγώ έμαθα αργότερα ότι είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Δεν έζησα μαζί του για να μου λείψει. Η μάνα μου, μου στάθηκε και στους δυο ρόλους επάξια… Έχω πολύ δυνατή σχέση με τη μητέρα μου, αλλά δεν είμαι και μαμάκιας…”

”Είμαι νεόχοντρος

”Στα 29 άρχισα να παχαίνω, μέχρι τότε ήμουν 76 κιλά. Πιο παλιά έκανα πολύ γυμναστική, για χρόνια. Έκαιγα πολλές θερμίδες, αλλά μετά έτρωγα ένα βόδι. Έκοψα τη γυμναστική κι έμεινε το βόδι. (γέλια) Από τα βουνά βρέθηκα σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων, όπου έρχοντας ο Βασίλης Καρράς και ο Μελάς… και το ρίχναμε στο φαγητό… Λίγο δεν τρώω, αλλά το θέμα είναι ότι δεν κινούμαι. Άλλο να έχεις παραπάνω κιλά στα 35 σου κι άλλο στα 45. Δεν είναι το ίδιο. Στη σκηνή δεν αντέχω πια περισσότερο από 3 λεπτά όρθιος στα σκετσάκια… (γέλια) Από την ημέρα που κράτησα στα χέρια μου την κόρη μου, βλέπω αλλιώς τη ζωή. Σκέφτομαι μην πάθω τίποτα και μείνει μόνη της, θέλω να αδυνατίσω. Κάτι παράξενα πράγματα για μένα. Θέλω να αδυνατίσω για εκείνη. Με κράζει… (γέλια) Μου λέει ”μπαμπά θέλω να αδυνατίσεις, θέλωα να είσαι όμορφος…”.”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε