Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δ. Σχοινάς στο TLIFE: “Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω αύριο από την Ελλάδα! Θα το ήθελα όμως”!

Ο γνωστός τραγουδιστής δίνει την απάντηση του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από την Ελλάδα και μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και την οικογένειά του…

Για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, τις εμφανίσεις του σε γνωστό club, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει στο εξωτερικό και την οικογένειά του μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς στο TLIFE.

 
Ο γνωστός τραγουδιστής που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης και ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική δουλειά του αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα, έδωσε τη δική του οπτική για τα ριάλιτι τραγουδιού και αναφέρθηκε στη μεγάλη του αδυναμία: τον γιο του. “Είμαι φιλαράκι με τον γιο μου”, ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
 
Η μουσική είναι σίγουρα η κινητήριος δυναμή του, γι’ αυτό και δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με το χώρο. Απλώς αυτήν τη φορά επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο να επικοινωνήσει με τον κόσμο, μέσα από τις unplugged εμφανίσεις του. “Ξεκινήσαμε στο “Dome” στην Πολίτεία και μετά από μια σειρά εμφανίσεων, βρισκόμαστε τώρα κάθε Πέμπτη στο “Faces” στη Γλυφάδα. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι εμφανίσεις. Ήθελα χρόνια να βγω με μια κιθάρα και να τραγουδήσω unplugged”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Πώς απαντά όμως, στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στις μεγάλες πίστες;
Δεν επιστρέφω ξανά σε πίστα. Τα μαγαζιά είναι πολύ μεγάλα και ο κόσμος έχει χορτάσει από τα show. Όλοι είναι πιο μαζεμένοι και προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα προσιτό θέαμα, με καλή ποιότητα και παρεΐστικη ατμόσφαιρα”, είπε και πρόσθεσε: “Με την κρίση ο κόσμος το πρώτο που κόβει είναι η διασκέδαση. Υπάρχει κάμψη και λόγω της πειρατείας στη μουσική και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Θα πάρει όμως το δρόμο του και θα βρεθεί λύση. Εξάλλου, σε περιόδους κρίσης πάει μπροστά ο Πολιτισμός”.
 
Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε και για τα δημοσιέυματα που τον ήθελαν να φεύγει από την Ελλάδα και έδωσε τη δική του απάντηση στο θέμα. “Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω αύριο από την Ελλάδα. Το μόνο που είπα είναι ότι κάποια στιγμή, όταν μεγαλώσω θέλω να φύγω με την οικογένειά μου στο εξωτερικό. Το όνειρο μου είναι να φύγω κάποια στιγμή, αλλά όχι να φύγω αύριο μόνιμα για έξω”, ανέφερε και εξήγησε τους λόγους που θα τον οδηγούσαν σε μια τέτοια απόφαση.
 
Διάβασε εδώ περισσότερα
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε