Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Backstage από τα γυρίσματα του νέου της video clip!

Η Δέσποινα Βανδή, ανανεωμένη και φρέσκια, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στα γυρίσματα του video clip ”Έρωτα θέλει η ζωή”. Δες φωτογραφίες.

Η Δέσποινα Βανδή και το επιτελείο της, ταξίδεψαν μέχρι την Ύδρα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου της video clip ”Έρωτα Θέλει η Ζωή”. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο κουμπάρος της, Κώστας Καπετανίδης ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της τραγουδίστριας, περιποιήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος με επιρροές από το 60′.

”Ήταν πολύ απλή, προσιτή και δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή, παρότι δούλευε ασταμάτητα. Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στα ενδιάμεσα διαλείμματα, η Δέσποινα προτιμούσε να κυκλοφορεί με σαγιονάρες για να νιώθει άνετα όπως στην καθημερινότητά της. Οι νεαροί θαυμαστές, μόλις την εντόπισαν στο νησί, την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα ενώ εκείνη μιλούσε με μεγάλη οικειότητα μαζί τους και τους υπέγραφε αυτόγραφα. Δεν παρέλειπε όμως να επικοινωνεί και με τα παιδιά της, τη Μελίνα και τον Γιώργο, που είχαν μείνει μαζί με τον Ντέμη στην Αθήνα”, δηλώνει κάτοικος του νησιού στο περιοδικό ΟΚ!

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε