Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Δράμα! Φωτογραφίες και video

Δ. Βανδή: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Δράμα! Φωτογραφίες και video

Το κοινό της ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” και τραγούδησε για τα γενέθλιά της…

Στη Δράμα γιόρτασε τα γενέθλιά της χθες το βράδυ η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στο γήπεδο της Δόξας για την καλοκαιρινή της συναυλία, στο πλαίσιο της περιοδείας της και μόλις το ρολόι χτύπησε 12 τα μεσάνυχτα το κοινό της τραγούδησε για τα γενέθλιά της.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια ταξίδεψε μαζί με τους REC στην όμορφη Δράμα και αποθεώθηκε από το κοινό που κατέκλυσε το στάδιο. Φορώντας ένα κοντό γαλάζιο φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της προκάλεσε πανικό και τράβηξε αναμφίβολα πάνω της όλα τα βλέμματα.

 

Η ίδια μπορεί να βρέθηκε on stage την παραμονή των γενεθλίων της, αλλά αυτό δεν την ενόχλησε καθόλου, αφού στη Δράμα την περίμεναν δεκάδες θαυμαστές της για να την δουν από κοντά. Έτσι, αποφάσισε να το διασκεδάσει και μόλις άλλαξε η μέρα φώναξε στο κοινό “τι ώρα είναι” και τους ζήτησε να τραγουδήσουν για τα γενέθλιά της.

  

Οι fans της ενθουσιάστηκαν και ξεκίνησαν να τραγουδούν και να της δίνουν της ευχές τους. Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη για την αγάπη τους, η Δέσποινα τους ευχαρίστησε λέγοντας: “Αυτά είναι τα πιο ωραία γενέθλια” και τους αφιέρωσε το νέο της τραγούδι “Έχει ο καιρός γυρίσματα”.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε