Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Η σχέση με τα παιδιά της, η πρεμιέρα στο Posidonio και το άγχος για το μέλλον!

Δ. Βανδή: Η σχέση με τα παιδιά της, η πρεμιέρα στο Posidonio και το άγχος για το μέλλον!

Όλα όσα αποκάλυψε για την καλλίγραμμη σιλουέτα και την τελευταία δισκογραφική δουλειά της

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Κύπρο και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου και την εκπομπή “giabanaki” για την πρεμιέρα της Πέμπτης στο Posidonio με τον Αντύπα και τους Vegas. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για το πώς συνδυάζει καριέρα και οικογένεια και αποκάλυψε τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της.
 
“Στην Κύπρο περνάω πάντα πολύ όμορφα. Αισθάνομαι κάθε φορά πως η αγάπη του κόσμου είναι τόση πολλή. Με αγκαλιάζουν κάθε φορά με τρόπο πολύ συγκινητικό. Τους λατρεύω, τους αγαπώ και όποτε έρχομαι στην Κύπρο περνώ πολύ καλά! Τους ευχαριστώ όλους για αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Για την πρεμιέρα της Πέμπτης στο Posidonio με τον Αντύπα και τους Vegas που ετοιμάζει αποκάλυψε: “Νομίζω πως θα έχουμε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με πολύ ωραία τραγούδια. Ο Αντύπας έχει επιστρέψει με μια μεγάλη δυναμική και αποδεικνύει πως όταν υπάρχουν καλά τραγούδια, υπάρχει μια διαχρονικότητα για ένα καλλιτέχνη. Και οι Vegas είναι ένα νεανικό συγκρότημα με μια πολύ καλή τραγουδίστρια. Όλοι μαζί και με το “άλλαξα” ελπίζω να περάσουμε ένα πολύ όμορφο χειμώνα”.
 
Για την τελευταία δισκογραφική δουλειά της, με τον τίτλο “Άλλαξα”, ανέφερε: “Αισθάνομαι για το “άλλαξα” ότι κάναμε μια πολύ ωραία δουλειά με τον Φοίβο. Από την εποχή του “Γεια” είχα να αισθανθώ ότι ένα CD είχε τόσα πολλά καλά τραγούδια και το άκουγα συνεχώς παντού. Μέσα από αυτήν τη δουλεία αισθάνομαι πως καταφέραμε να ενηλικιωθούμε”
 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε