Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Δ. Βανδή: όλες οι λεπτομέρειες για το εκθαμβωτικό της look από τον Δ. Γιαννέτο!

Δ. Βανδή: όλες οι λεπτομέρειες για το εκθαμβωτικό της look από τον Δ. Γιαννέτο!

Ζηλεύω το νέο look της Δέσποινας Βανδή στο καινούριο video clip! Και με τις… ευλογίες του Δημήτρη Γιαννέτου ξέρω ακριβώς πώς να το κοπιάρω!

Η Δέσποινα Βανδή στο νέο της video clip είναι κούκλα! Και περισσότερο ζηλεύω τα μαλλιά της! Τόσο sleek, λαμπερά και καλοχτενισμένα χωρίς όμως να “κλωτσάνε” με το απόλυτο summer σκηνικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχω τον άνθρωπό μου! Ο Δημήτρης Γιαννέτος (να σου θυμήσω ότι πέρα από αγαπημένος της Δέσποινας, και όχι μόνο, είναι και ο official make up artist και hair stylist της L’Oreal Paris!).

Και μου τα είπε όλα: το how to για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δέσποινας, πώς άντλησαν την έμπνευση για το look και πολλά, πολλά ακόμη! 

Γενικά info από τον Δημήτρη Γιαννέτο!

“Το video clip έγινε στην Σκιάθο και όσον αφορά τα μαλλιά επέλεξα ένα sleek back hairstyling για να συνδυάσουμε ένα glam look αλλά χωρίς να ξεφεύγει από την αίσθηση την πιο χαλαρή και φυσική. Μην ξεχνάμε ότι το video clip είναι καλοκαιρινό και γυρίστηκε σε νησί. Το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών είναι η τελευταία τάση σε όλα τα ντεφιλέ και όλα τα editorials περιοδικών. Είναι κάτι που της πηγαίνει πάρα πολύ και τονίζει το πρόσωπό της”, μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε