Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δ.Βανδή: “Τα 40 είναι τα νέα 20!”

Μήπως η Δέσποινα έχει δίκιο;

… και κερδίζει το μεγάλο στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό της, αφού, χωρίς υπερβολή είναι καλύτερη από ποτέ. Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, στα 40 της χρόνια κατάφερε να  ανανεώσει την εικόνα της,  και να κερδίσει σε όλα τα επίπεδα.

 Οι εμφανίσεις που επιλέγει είναι πιο σέξι από ποτέ και όπως λέει και η ίδια “Τα πράγματα έχουν αλλάξει στη διεθνή μουσική. Οι τραγουδίστριες προβάλλουν πλέον μια εικόνα πιο εκκεντρική. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να βγω έτσι σε ένα τυπικό νυχτερινό έργο. Εδώ όμως είναι club, το πρόγραμμα είναι διαφορετικό. Μπορεί για τα ελληνικά δεδομένα να φαίνεται τολμηρό σε κάποιους αυτό που κάνω, αλλά όποιος έχει παρακολουθήσει τις διεθνείς τάσεις θα καταλάβει πως απλά ακολουθούμε το ρεύμα της εποχής”.

Η Δέσποινα είναι πιο ικανοποιημένη από ποτέ: “Κάνω επιτέλους αυτό που ήθελα εδώ και δύο χρόνια”, λέει στους φίλους της. Στους δημοσιογράφους δηλώνει: ” Αυτό που θέλω ειλικρινά να κάνω στο μέλλον δεν έχει να κάνει με συνεργασία με συγκεκριμένα άτομα. Με ενδιαφέρει να κάνω πράγματα όπως αυτό που θα έρθει ο κόσμοςνα δει στο Thalassa, με μια προοπτική και λογική πολύ καινούρια. Θέλω πια στην καριέρα μου να κάνω πράγματα και εμφανίσεις που θα με κάνουν πολύ χαρούμενη, γιατί έτσι αισθάνομαι ότι κάνω χαρούμενους και όλους αυτούς που έρχονται να διασκεδάζουν μαζί μου.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε