Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη! To TLIFE τη συνάντησε στο αεροδρόμιο

Δ. Βανδή: Ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη! To TLIFE τη συνάντησε στο αεροδρόμιο

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σήμερα το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος… Δες φωτογραφίες

Ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη έκανε η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για μια αποκλειστική συνέντευξη στο ραδιόφωνο και συνάντησε τους θαυμαστές της.

 

Το πρωί της Πέμπτης η Δέσποινα έφυγε για τη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες της, για τη βραδινή εμφάνιση στην εκπομπή “Crystal Life” στο cosmoradiο και τον Τάσο Ριζόπουλο, όπου έδωσε τη συνέντευξη και παρουσίασε τα νέα της τραγούδια. Με πολύ κέφι και διάθεση, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για τα νέα τραγούδια της, που έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Στο χώρο που έγινε η συνέντευξη, μάλιστα, συγκεντρώθηκαν και πολλοί θαυμαστές της για να την δουν από κοντά, να πάρουν αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί της. Εκείνη τους υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και φωτογραφήθηκε με όλους.

 

Με πολύ συγκίνηση και αγάπη η Δέσποινα μίλησε για τα χρόνια που ως φοιτήτρια ζούσε στη Θεσσαλονίκη: “Εδώ ξεκίνησα τα μεγάλα μου όνειρα. Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα… Αναπολώ τα χρόνια που ήμουν εδώ φοιτήτρια”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε