Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Δ. Χρυσικού: “Ο Στ. Τζώρτζογλου έρχεται να “ταράξει” τη ζωή της Μαίρης!”

Για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”, τις εξελίξεις που θα δούμε την επόμενη σεζόν και το ρόλο-έκπληξη του Στράτου Τζώρτζογλου στη σειρά, μίλησε η Δώρα Χρυσικού στο TLIFE!

Η Δώρα Χρυσικού που υποδύεται την “Μαίρη” στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης” μίλησε στο TLIFE για τα γυρίσματα, τις εξελίξεις και τη συνεργασία της με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

 
Η ίδια θαυμάζει την τηλεοπτική “Μαίρη”, την οποία υποδύεται στη σειρά και αναφέρει πως πρόκειται για έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα, με υπερηφάνεια και ειλικρίνεια που κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το παιδί του. “Είναι ένας θετικός ρόλος που έχω αγαπήσει ως Δώρα. Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω μια γυναίκα σαν την Μαίρη. Είχα μια μαμά που μοιάζει με την Μαίρη”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, που η φιγούρα της μαμάς της ήταν το ίδιο δυναμική με το ρόλο που υποδύεται, παρόλο που η ίδια έχει μια πολύ καλή σχέση και με τον πατέρα της.
 
Παρόλα αυτά, η Δώρα έχει κάποια κοινά στοιχεία με την τηλεοπτική “Μαίρη”. “Είμαι ευέξαπτη, νευρική και δραστήρια. Είμαι και εγώ συνεχώς στο κόκκινο! Βγάζω το θυμό και μετά έρχεται η λογική και προσπαθώ να σώσω την κατάσταση. Ακόμη, μου αρέσει να είμαι αισιόδοξη και ανεξάρτητη, όπως η Μαίρη”, εξομολογείται η ταλαντούχα ηθοποιός.
 
 
Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, η Δώρα αναφέρει πως υπάρχει κούραση τόσο για τους ηθοποιούς, όσο και για τους τεχνικούς αλλά σκοπός όλων είναι το καλό αποτέλεσμα. Η ίδια πιστεύει πως το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον και φέτος που έρχονται νέοι χαρακτήρες και αυτό θα οδηγήσει τη σειρά στην επιτυχία.
 
Για τον Στράτο Τζώρτζογλου που θα εμφανιστεί στη σειρά και θα έρθει να “ταράξει” τη σχέση της “Μαίρης” με την κόρη της και τον σύντροφό της, η γνωστή ηθοποιός λέει πως ο ερχομός του θα φέρει αλλαγές και εντάσεις. “Η είσοδος του Στράτου Τζώρτζογλου στη σειρά θα “ταράξει” τη ζωή της Μαίρης”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά και εξηγεί πως ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πρώην σύζυγό της, που έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της και τη ζωή της κόρης της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε