Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δείτε τα νέα trailer της ταινίας του Facebook!

Δείτε τα νέα trailer της ταινίας του Facebook!

Με τη φράση, “Δεν μπορείς να έχεις 500εκ. φίλους χωρίς να δημιουργήσεις μερικούς εχθρούς”, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το πρώτο poster της πολύ-αναμενόμενης ταινίας “The Social Network“.

Ολοκληρώνονται με επιτυχία, τα γυρίσματα της ταινίας “The Social Network” η οποία είναι βασισμένη στην ιστορία του facebook παρουσιάζοντας την πορεία της εταιρίας αλλά και του ιδρυτή της Mark Zuckerberg, από τις φοιτητικές εστίες του Harvard μέχρι τη τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το facebook σήμερα.

Το ρόλο του Mark Zuckerberg έχει αναλάβει να υποδυθεί ο Jesse Eisenberg, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας έχει ο Justin Timberlake ως πρόεδρος του Facebook, Sean Parker.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής το ερχόμενο φθινόπωρο.

Πέρα από τις πληροφορίες της ταινίας όμως, είναι ενδιαφέρον να προσέξει κάποιος το poster της που μας δίνει μία ψεύτικη πληροφορία αναφέροντας τον αριθμό των 500εκ χρηστών της υπηρεσίας, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα για τους εγγεγραμμένους χρήστες της εταιρίας.

Αυτό όμως το πιο πιθανό είναι να βγει αληθινό μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας, ίσως και νωρίτερα αφού ήδη το Facebook, ήδη μετρά παραπάνω από 400 εκ. χρήστες.

Τη νέα ταινία θα τη δούμε στις αίθουσες την 1η Οκτωβρίου ενώ η πρεμιέρα της θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, όπου θα παιχθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του New York Film Festival.

Παρακάτω είναι τα πρώτα trailer της πολύ-αναμενόμενης ταινίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε