Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Demi Moore, Aston Kutcher. Ποιος νομίζεις θα χώριζε ποιον; Έρευνα αποκαλύπτει!

Νομίζεις ότι γνωρίζεις την απάντηση; Προτού βιαστείς να απαντήσεις διάβασε τι λέει η έρευνα!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν τις συζύγους ή τις συντρόφους τους, αλλά μια νέα έρευνα που αποκαλύπτεται σήμερα έρχεται για να ανατρέψει το σκηνικό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νέα έρευνα που διήρκησε 25 ολόκληρα χρόνια οι γυναίκες που φέρνουν τα λεφτά στο σπίτι, συγκεκριμένα όταν το 60% και πλέον του οικογενειακού εισοδήματος προέρχεται από αυτές, έχουν 38% περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν ή να ζητήσουν διαζύγιο, ασχέτως αν πρόκειται για μια πλούσια, μεσαίας τάξης ή φτωχή οικογένεια.

Και παρά το γεγονός ότι η αιτία μπορεί να μην είναι εμφανής, σύμφωνα με έναν κοινωνιολόγο που συμμετείχε στην έρευνα και μίλησε στη New York Post, η ευκολότερη πρόσβαση στο χρήμα κάνει τις γυναίκες πιο ανεξάρτητες και δυναμικές. Συνεχίζοντας δήλωσε ότι στην έρευνα αυτή συμμετείχαν γυναίκες που παντρεύτηκαν από το 1979 έως το 2002 και ότι θα ήθελε σε 10 χρόνια να επαναλάβει την ίδια έρευνα με νεαρότερες γυναίκες. Όπως είπε, τότε ίσως οι περισσότερες να έχουν συνηθίσει την πρόσβαση στα χρήματα και να είναι καριερίστες γεγονός που σημαίνει ότι η έρευνα μπορεί να δείξει άλλα αποτελέσματα.

Αν, λοιπόν, πιστεύεις ότι ο Aston Kutcher έχει περισσότερες πιθανότητες να χωρίσει την Demi Moore, ξανασκέψου το…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε