Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν μαγειρεύεις; Είσαι η χαρά του delivery; Αυτή η δίαιτα θα σε βοηθήσει να χάσεις 5 κιλά!

Δεν μαγειρεύεις; Είσαι η χαρά του delivery; Αυτή η δίαιτα θα σε βοηθήσει να χάσεις 5 κιλά!

Έχουμε τη δίαιτα που σου προτείνει κάθε μεσημέρι κι άλλη τυλιχτή λιχουδιά, που μπορείς εύκολα να την ετοιμάσεις ή να την παραγγείλεις και να έτσι να χάσεις έως και 5 κιλά σε ένα μήνα.

Δουλεύεις, σπουδάζεις ή απλά τρέχεις… Ό, τι και να είναι αυτό που κάνεις ένα είναι σίγουρο! Το μεσημέρι σου δεν είναι η ώρα της ημέρας που μπορείς να καθήσεις να φας σαν άνθρωπος. Πώς όμως θα ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις κιλά;

Έχουμε τη δίαιτα που σου προτείνει κάθε μεσημέρι κι άλλη τυλιχτή λιχουδιά, που μπορείς εύκολα να την ετοιμάσεις ή να την παραγγείλεις και να έτσι να χάσεις εως και 5 κιλά σε ένα μήνα.

“Η παράλειψη γευμάτων και οι πολλές ώρες αφαγίας οδηγούν σε έντονη πείνα και αναπόφευκτα η μέρα κλείνει με ένα μεγάλο γεύμα από κάποιο ταχυφαγείο, γεύμα φτωχής θρεπτικής αξίας, αλλά πολύ πυκνό σε θερμίδες. Είναι πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος…” εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου.

Το θέμα είναι η ισορροπία…

Εκείνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως για να χάσεις κιλά, πρέπει απλά να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από εκείνες που λαμβάνεις. “Ακόμη και με έναν τρόπο ζωής όπου ο ποιοτικός χρόνος στο σπίτι την ώρα του φαγητού ή το σταθερό πρόγραμμα απουσιάζουν, μία απόπειρα απώλειας βάρους μπορεί να είναι επιτυχημένη” επισημαίνει η διαιτολόγος και τονίζει: “Το διαιτολόγιο αυτό θα σου δώσει επιλογές για γεύματα που μπορείς να πάρεις μαζί σου παντού, θα ρυθμίσει τον μεταβολισμό σου, και θα σου παρέχει ενέργεια όλη την ημέρα ώστε να ανταπεξέλθεις στο έντονο πρόγραμμά σου. Φυσικά, θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος με σταθερό ρυθμό”!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε