Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

«Δεν θα έκανα ποτέ πλαστική»

«Δεν θα έκανα ποτέ πλαστική»

Μια περίεργη δήλωση έκανε η Drew Barrymore όταν την ρώτησαν αν θα έκανε ποτέ πλαστική εγχείρηση.

Η μόλις 35χρονη ηθοποιός που πρόσφατα σκηνοθέτησε την ταινία «Whip It» είπε ότι δεν θέλει να κάνει πλαστική επέμβαση γιατί θέλει να δει το σώμα της να αλλάζει με τα χρόνια. 

Η Barrymore είναι αντίθετη με κάθε πλαστική εγχείριση και ανέφερε: «Βάζουν στο δέρμα τους ό,τι νά ‘ναι και δεν ξέρουν ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες όλων αυτών των φαρμάκων. Δεν θα έκανα ποτέ τέτοια πράγματα στο σώμα μου, θέλω να δω πώς θα είμαι όταν μεγαλώνω».

Σε μια εξομολόγηση ψυχής η Drew Barrymore έρχεται σε αντιπαράθεση με το γεμάτο προβλήματα παρελθόν της και αποκαλύπτει την μυστική συνταγή της επιτυχίας της.
 
Στην πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε και για της δυσκολίες που αντιμετώπισε στα παιδικά της χρόνια αφού ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και παράτησε αυτή και την μητέρα της όταν ήταν 6 χρονών.
 
 Μετά ακολούθησαν το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και η φυλακή, όμως είχε τη δύναμη να τα αφήσει όλα πίσω της. Αν και ακόμα όπως δηλώνει και η ίδια, έχει ‘’σκοτεινές μέρες’’ κοιτάει μπροστά και αφήνει πίσω της το μαύρο παρελθόν της.
 
Η 35χρονη Drew εκτός από ηθοποιός, διαθέτει και δικιά της εταιρεία παραγωγής στην οποία έχει βρει την οικογένεια που της έλειπε όλα αυτά τα χρόνια και τώρα αισθάνεται πιο ευτυχισμένη από ότι ήταν στο παρελθόν.
 
Στην ταινία Whip It  απέσπασε τις καλύτερες κριτικές γιατί όπως λέει η ίδια “Στην καινούρια μου ταινία ο πόνος της σχέσης μεταξύ μητέρας και κόρης βασίζεται στις προσωπικές μου εμπειρίες”. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε