Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δέσποινα Ολυμπίου: ”Αν ήθελα να παντρευτώ, θα το είχα κάνει!”

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την τηλεόραση.

 Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” αναφέρθηκε στη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, την οποία χαρακτήρισε γεμάτη και όμορφη, και εκμυστηρεύτηκε  ότι όταν μετακόμισε από την Κύπρο στην Ελλάδα ήταν ένα κοριτσάκι αφελές και ρομαντικό, αλλά προσαρμόστηκε γρήγορα και δεχόταν τα πάντα ως λογική εξέλιξη και αλλαγή.

Στο παρελθόν, ενοχλήθηκε από κάποια δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν σαν μια κοπέλα που ήθελε να παντρευτεί και έκλαιγε επειδή ο αγαπημέμος της δεν την ήθελε. Μάλιστα, δήλωσε ότι ποτέ δεν έχει κλάψει δημοσίως κι αν ήθελε μέχρι τώρα να παντρευτεί, θα το είχε κάνει, καθώς κι ότι δεν την ενδιαφέρουν οι σχέσεις που δημιουργούνται από το φόβο της μοναξιάς.

Η Δέσποινα, αποκάλυψε ότι σε μία σχέση αναζητά τη φιλία, τον ερωτισμό, την ελευθερία και την ειλικρίνεια και ανέφερε ότι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν καλές σχέσεις. Και συνέχισε λέγοντας: ”Όσο καλές σχέσεις και να έχεις με κάποιον ύστερα από ένα χωρισμό, εφόσον δεν υπάρχει παιδί στη μέση σιγά σιγά χάνεσαι εκ των πραγμάτων.”

Επιπλέον, ανέφερε ότι όταν τραγουδάει, υπάρχει, αφού μέσω του τραγουδιού ξεχνάει, ξεκουράζεται, απογειώνεται και συγκνείται και δήλωσε ότι δεν θα έπαιρνε μέρος σε τηλεοπτικό σόου ως παίκτρια, γιατί πιστεύει πως δεν θα τα κατάφερνε καλά σε κάτι που απαιτεί απίστευτη έκθεση.

Τέλος, η Δέσποινα Ολυμπίου παραδέχτηκε ότι τη νέα χρονιά θα ήθελε να επισκεφθεί το υπόλοιπο μισό τουρκοκρατούμενο νησί, χωρίς να χρειάζεται διαβατήριο ή κάποιο έγγραφο, κάτι που την πληγώνει πολύ!

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε