Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεύτερο παιδί περιμένει η Eva Herzigova!

Δεύτερο παιδί περιμένει η Eva Herzigova!

Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης του και περιμένει το δεύτερο παιδί!

Για δεύτερη φορά φαίνεται πως χτυπά την πόρτα της Eva Herzigova ο πελαργός. Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε πως βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ χαρούμενο.

 
Η Eva και ο αγαπημένος της σύντροφος Gregorio Marsiaj, μετρούν ήδη εννιά χρόνια σχέσης και περιμένουν με αγωνία το δεύτερο παιδάκι τους. Μάλιστα, και οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι και χαίρονται που ο 3χρονος γιος τους, ο George ετοιμάζεται ν’ αποκτήσει αδελφάκι.
 
Σύμφωνα με δημοσιέυματα, το supermodel αποκάλυψε πως είναι έγκυος, όταν πήγε να αγοράσει παιδικά ρούχα από μία μπουτίκ στο Λονδίνου. Η ίδια φαίνεται να διασκεδάζει και να νιώθει πολύ ελκυστική ακόμη και στην ιδέα ότι θα φουσκώσει η κοιλίτσα της. Σ’ αυτό βέβαια, την έχει βοηθήσει πολύ και ο σύντροφός της “Έχω μία υπέροχη σχέση, οφείλω να το παραδεχτώ. Όταν ήμουν έγκυος, εκείνος μου έλεγε συνέχεια “ουάου!”. Δεν μπορούσε να με χορτάσει”, λέει το διάσημο μοντέλο.
 
Ακόμη, η Eva Herzikova είναι από τις πιο τολμηρές μαμάδες και δεν είχε διστάσει να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό “Vanity Fair” το Φεβρουάριο του 2007, όταν ήταν έγκυος στον γιο της. Η Eva είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες που φωτογραφήθηκε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, δείχνοντας την πιο σέξυ και θηλυκή πλευρά της.
 
.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε