Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαφημιστικό κόλπο η πλαστική της Μερκούρη;

Γιατί δεν πήρε θέση τόσες μέρες η τραγουδίστρια;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλάει στο περιοδικό People, χωρίς να φοβάται να δείξει τιο πρόσωπό της, το οποίο παραμένει το ίδιο όμορφο. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

“Τρόμαξα. Με πήρε ο αδερφός μου και μου είπε σε έχουν κάνει τέρας”, σχολιάζει η τραγουδίστρια. Οι δικοί της την συμβούλευσαν από την πρώτη στιγμή να βγει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. “Είναι αστείο και ταυτόχρονα τραγικό. Όλοι ενδιαφέρθηκαν για το αν έχω κάνει λίφτινγκ ή κάτι άλλο, αλλά πολύ λίγοι ενδιαφέρθηκαν για το αν είμαι καλά στην υγεία μου. Τέρας δεν νομίζω να ήμουν ποτέ, οπότε τι να πω;” υποστηρίζει η τραγουδίστρια.

Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμα γιατί έγινε τόσος ντόρος γύρω από το ονομά της. “Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. ίσως να έλειψα σε κάποιους και να με έψαχναν. Δεν ξέρω αν υπήρχε δόλος πίσω από αυτή την κίνηση  ή όχι”, υποστηρίζει η Ειρήνη κι εξηγεί ότι έχει κινηθεί ήδη νομικά, όπως δήλωσε στο NewsIt πριν από λίγες μέρες.

Όσον αφορά την πλαστική επέμβαση που φέρεται να έκανε η τραγουδίστρια απαντάει αινιγματικά: “Ο,τι και να πω εγώ, ο κόσμος θα πιστέψει αυτό που θέλει. Είτε απαντήσω αρνητικά είτε θετικά. Τουλάχιστον ας δουν ότι είμαι καλά”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε