Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε 6 κιλά μέχρι να φορέσεις το μπικίνι σου!

ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε 6 κιλά μέχρι να φορέσεις το μπικίνι σου!

Αυτό ήταν κορίτσια. Το Πάσχα πέρασε, το Καλοκαίρι μας κλείνει το μάτι. Η ώρα για το μπικίνι είναι πολύ κοντά κι αν ακόμα σε ταλαιπωρούν μερικά περιττά κιλά, ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη απόφαση: δίαιτα!

Αυτό ήταν κορίτσια! Το Πάσχα πέρασε, το Καλοκαίρι μας κλείνει το μάτι. Η ώρα για το μπικίνι είναι πολύ κοντά κι αν ακόμα σε ταλαιπωρούν μερικά περιττά κιλά, ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη απόφαση: δίαιτα!

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Αυτοέλεγχος, σταθερός στόχος και θέληση. Το αποτέλεσμα στον καθρέφτη, αλλά και στην ψυχολογία, στην αυτοπεποίθηση θα είναι η επιβράβευση.

Σταθερότητα λοιπόν στο παρακάτω πρόγραμμα διατροφής και θα χάσεις 5-6 κιλά σε ένα μήνα!  και να μπεις με άλλο αέρα στο φετινό καλοκαίρι…

“Με σωστό σχεδιασμό και θέληση μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές απλές συμβουλές για την απώλεια βάρους που θα σας βοηθήσουν να επανέλθετε. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες” επισημαίνει η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Εύα Καφετζή που ετοίμασε το διαιτολόγιο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Για να κατεβάσεις τη δίαιτα στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε