Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Διαψεύδει τις φήμες που την ήθελαν να κλείνεται σε μοναστήρι!

Η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου απαντά στις φήμες που την ήθελαν καλόγρια επειδή στράφηκε στην Εκκλησία.

“Το κινητό μου είναι τα τελευταία 13 χρόνια το ίδιο και πάντα ανοιχτό. Όχι δεν εξαφανίστηκα ούτε κρύφτηκα από κανέναν. Ίσα ίσα από τότε που σταμάτησα να κάνω την ηθοποιό οι σχέσεις μου με τους δικούς μου και με τους φίλους μου έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Τους αφιερώνω περισσότερο χρόνο, είμαι πιο ήρεμη και περισσότερο κονωνική”, υποστηρίζει η Γεωρ΄γία στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

“Τη δουλειά του ηθοποιού την άφησα οριστικά. Την δουλειά μου την άφησα γιατί δεν την αγαπούσα πια. Και όταν δεν αγαπάς κάτι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Καταπιέζεσαι”, εξηγεί η Γεωργία. “Η εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα του ηθοποιού για 13 συναπτά έτη. Αλλιώς θα τα είχα παρατήσει πολύ νωρίτερα” συνέχισε η ίδια.

Ο συντηρητικός τρόπος που άρχισε να ντύνεται, η απομάκρυνσή της από τον χώρο του θεάματος και η στροφή της προς την εκκλησία, φούντωσαν τις φήμες ότι θα κλειστεί σε μοναστήρι. “Επισκέπτομαι τα μοναστήρια από μικρή με την οικογένειά μου και είναι συνυφασμένα με την ζωή μου. Έχω πολλούς φίλους μοναχούς και μοναχές. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω σκοπό να γίνω καλόγρια”, απαντά η Γεωργία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε