Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Διάσημες που αγαπούν το eyeliner! Πώς το φοράνε, πώς να το αντιγράψεις κι εσύ!

Catty eyes ή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου; Έχουμε το How To των stars για το eyeliner!

Κάποιες από εμάς δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με το eyeliner, τόσο που δεν έχουν μπει ποτέ καν στον κόπο να αγοράσουν αυτό το προϊόν. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες που δεν μπορεί να ζήσουν χωρίς εκείνο το μαγικό πινελάκι και το μαύρο υγρό. Είναι δε τόσο αγαπημένο για εκείνες, που αποτελεί σχεδόν προέκταση του ματιού τους! 

 

Στο σημερινό beauty lesson θα μάθουμε ποιες είναι οι stars που το αγαπούν αλλά και τους δύο διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους το φοράνε (υπάρχουν άλλοι τέσσερις και θα ακολουθήσουν σε επόμενο μάθημα ομορφιάς!).

Ο ένας τρόπος είναι το catty eyes, δηλαδή το eyeliner που προεκτείνεται προς τις εξωτερικές γωνίες και δημιουργεί ένα γατίσιο αποτέλεσμα. Ο άλλος είναι το eyeliner που απλώνεται κατά μήκος του κινητού βλεφάρου, σύρριζα στις άνω βλεφαρίδες και αυτή είναι η πιο πρωινή εκδοχή, όχι όμως απαραίτητα.

Τώρα πιάσε το eyeliner ανά χείρας. Αν ανήκεις στην δεν-έχω-καν-eyeliner κατηγορία τσέκαρε εδώ τα αγαπημένα μας και αφού κάνεις την beauty αγορά σου, δες παρακάτω πως θα το χρησιμοποιήσεις κι εσύ. Που ξέρεις; Ίσως τελικά γίνει το αγαπημένο σου beauty item!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε