Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Διάσημη ηθοποιός ακυρώνει την συνεργασία της για οικογενειακούς λόγους!

H Gwyneth Paltrow αποσύρθηκε από την ταινία ”Danish Girl” όπου θα βρισκόταν στο πλευρό της Nicole Kidman.

H 37χρονη μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας Love Don’t Let me Down και επρόκειτο να ξεκινήσει τις πρόβες για την ταινία > όπου θα συμπρωταγωνιστούσε με την Nicole Kidman. Ακύρωσε όμως την συμφωνία της γιατί ήθελε να αφιερώσει λίγο χρόνο και στην οικογένειά της.

”Κάποιες φορές νιώθω ότι όσοι περιστρέφονται γύρω μου, τρώνε τα σωθικά μου. Είμαι πολύ κουρασμένη”, δηλώνει η φανερά εξαντλημένη ηθοποιός. Άνθρωπος του κύκλου της υποστηρίζει πως η Gwyneth περνούσε πολύ λιγο χρόνο με τον άντρα της Chris Martin και τα παιδιά τους, επομένως η ακύρωση της συνεργασίας της ήταν η καλύτερη λύση για εκείνη.

Η Gwyneth είναι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που δέχτηκε ο άντρας της την απόφασή της ”μου αρέσει πολύ που με υποστηρίζει, είναι πραγματικά αξιαγάπητος και μοναδικός”, δηλώνει. Πολλοί υποστηρίζουν πως όταν η ηθοποιός βρισκόταν στο Nashville για τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, υπέφερε από μοναξιά καθώς η οικογένειά της έμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έβλεπε κανέναν.

Η 37χρονη προσπάθησε πολλές φορές όταν ήταν στο Nashville να βρεθεί με την Nicole Kidman που μένει εκεί κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. ”Η Gwyneth ήταν τελείως μόνη της. Θα ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους της Nicole να δεχτεί να της κάνει λίγο παρέα”, υποστηρίζει άνθρωπος του στενού της κύκλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε