Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Διάσημοι καλλιτέχνες του Hollywood που πέθαναν από ουσίες!

Πέθαναν με παρόμοιο και άδοξο τρόπο αλλά έχουν αφήσει μεγάλη ιστορία πίσω τους…

Είναι πολλοί οι διάσημοι καλλιτέχνες του Hollywood που πέθαναν από διάφορες ουσίες, αρκετές φορές σε συνδυασμό με ηρεμιστικά και φάρμακα. Έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά και άδοξα! Παρόλα αυτά θα μέινουν στην μνήμη μας και την καρδιά μας αφού έχουν αφήσει μεγάλη ιστορία πίσω τους…

Whitney Houston

Τελευταίο και πιο πρόσφατο περιστατικό είναι ο θάνατος μιας ταλαντούχας φωνής που ονομάζεται Whitney Houston. Σε ηλικία μόλις 48 ετών και με μία 18χρονη κόρη, η Whitney πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου μέσα στην μπανιέρα της στο Beverly Hilton από ένα θανατηφόρο συνδυασμό φαρμάκων με αλκοόλ.

Michael Jackson

O βασιλιάς της ποπ μουσικής σκηνής πέθανε σε ηλικία 50 ετών στις 25 Ιουνίου 2009 καθώς στον οργανισμό του βρέθηκαν 6 διαφορετικά φάρμακα. Ο θάνατος του Michael χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία αφού ο προσωπικός του γιατρός ευθύνεται για τον θάνατό του και φυλακίστηκε για 4 χρόνια.

Μarilyn Monroe

Ο θάνατός της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας του Hollywood. Η απίστευτη Marilyn πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 5 Αυγούτου του 1962 και βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Brentwood στην Καλιφόρνια. Όταν βρήκαν το πτώμα της ακριβώς δίπλα της υπήρχε ένα κουτί με υπνωτικά χάπια και λένε ότι πέθανε από οξεία δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά.

Δες όλους τους celebrities που έφυγαν νωρίς στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε