Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Διάσημοι που δέχτηκαν επίθεση κι ένιωσαν τον κίνδυνο στο κέντρο της Αθήνας!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που εκφράζουν τον φόβο τους για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας…

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι ανυπόφορη. Το ζούμε καθημερινά όλοι όσοι ζούμε στην πρωτεύουσα αλλά φυσικά και οι υπόλοιποι Έλληνες έχουν δει την εγκληματικότητα δυστυχώς να κυριεύει και να αυξάνεται.

Φυσικά όλους μας συγκλόνισε η υπόθεση του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, πατέρα τεσσάρων παιδιών εκ των οποίων το ένα δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει, αφού τρεις αλλοδαποί τον μαχαίρωσαν για μία κάμερα!

Δεν είναι λίγοι και οι διάσημοι που έχουν εκφράσει τον φόβο τους για το κέντρο όπως η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου από “το Νησί”, ο Γιάννης Στάνκογλου που εξακολουθεί να ζει εκεί ή που έχουν δεχτεί ακόμη κι επίθεση στο παρελθόν όπως ο Στέλιος Μάινας.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι από “το Νησί”   Ευγενία Δημητροπούλου και Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε σε συνέντευξή του

Η Ευγενία Δημητροπούλου δήλωσε στο TLIFE σχετικά με την άσχημη εμπειρία της στο κέντρο της Αθήνας: ”Έχει συμβεί αυτό πολύ καιρό. Πριν δύο καλοκαίρια μου έκλεψαν την τσάντα στο κέντρο, καθώς περπατούσα μόνη μου. Σίγουρα ήταν κάπως περίεργο, αλλά είμαι ένα από τα εκατοντάδες θύματα που πέφτουν καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας. Πρέπει η πολιτεία να κάνει κάτι. Δεν ήταν το περιστατικό αυτό, ο λόγος που μετακόμισα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε