Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Διάσημοι που τα… είπανε από το facebook και το twitter τους!

Ποιοι διάσημοι έγιναν είδηση μέσα από το twitter και το facebook τους;

Το twitter και το facebook μοιάζουν να είναι τα αγαπημένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των διασήμων της ελληνικής αλλά και της ξένης showbiz. Ο λόγος για όλους τους σταρ που καταγράφουν κάθε επιθυμία, κίνηση και συναίσθημα στο twitter και το facebook τους.

Πρώτη και καλύτερη η Καλομοίρα που μέσω του twitter της μας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου και τις προετοιμασίες που έχει κάνει μέχρι στιγμής. Η ίδια είχε γράψει στο twitter της πόσο χαρούμενη είναι και με πόση αγωνία περιμένει τη μεγάλη στιγμή.

Την αγάπη του για το βυθό και τις καταδύσεις  μας αποκάλυψες ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς, ανεβάζοντας στο twitter του ένα video που τον δείχνει να κάνει καταδύσεις. Ο ίδιος αποκάλυψε πως λατρέυει το βυθό και ότι εκεί κάτω νιώθει πολύ όμορφα.

Φωτογραφίες για το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της δημοσίευσε στο twitter και η Τάμτα. Η τραγουδίστρια δήλωσε ακόμη, πως θέλει να παίξει σε μιούζικαλ.


Φωτογραφία από το twitter της Τάμτα!

Την ενόχληση του για την απομάκρυνσή του από την εκπομπή “Δεστε τους’ φρόντισε να εκφράσει μέσω του twitter του και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε ενοχληθεί που δεν θα συνεχίσει και του χρόνου και αυτό φάνηκε και στην τελευταία εκπομπή της φετινής χρονιάς. “Αποτοξίνωση απ’ ότι με χαλάει”, είχε γράψει ο Τσαλίκης στο twitter του…

Αν και είναι αμφιλεγόμενο πως πρόκειται για το πραγματικό της προφίλ, “συγγνώμη” μέσω Facebook ζήτησε η Μαριέττα Χρουσαλά μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από το πάρτυ που έκανε με τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα στο θωρηκτό “Αβέρωφ”. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε πως δεν είχε καμια πρόθεση να προσβάλει την ιστορία του θωρηκτού και το Πολεμικό Ναυτικό.

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά είναι αυτή που αποκάλυψε μέσω twitter την ανάγκη της να φορέσει σιδεράκια μετά από ένα μικρό ορθοδοντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε στο twitter της φωτογραφία που την δείχνει να φορά σιδεράκια.


Φωτογραφία από το twitter της Βίκυς Καγιά!

Για δειλούς και βολεμένους μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά στο facebook, λιγο μετά το τέλος του Greek Idol. H διάσημη παρουσιάστρια έγραψε στο status της στο Facebook “Λυπάστε τους δειλούς και τους βολεμένους! Είναι επικίνδυνοι!” και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακόμη, το twitter επέλεξε ο διάσημος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo  για να ενημερώσει τους θαυμαστές και φίλους του για τις διακοπές του. Ο άσος Πορτογάλος ανάρτησε και στο twitter του φωτογραφίες από τις διακοπές σε ελληνικό νησί!


Φωτογραφία από το twitter του Ronaldo!

Για τις διακοπές της στη Μύκονο έστειλε μήνυμα μέσω του twitter και η διάσημη ηθοποιός Sofia Vergara. Η μελαχρινή καλλονή ξεφάντωσε με την καρδιά της στο “νησί των ανέμων”, τραβώντας όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε